a to ok
no nie, zdecydowanie Jurek nie nalezy do moich najblizszych znajomych, a szkoda, bo to swietny facet. ale znam go wystarczajaco dobrze, zeby w pewne rzeczy nie wierzyc, ale jednoczesnie nie robic z niego aniolka, bo ma facet charakter i nie da sobie w kasze dmuchac.
Jurek Owsiak - Chuligani z aparatami fotograficznymi
Zwiń
X
-
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne -
Czy doczekamy się zdjęć fotografów w końcu? :CKomentarz
-
DO sprawy raczej nie dojdzie, bo Owsiak ugadał kogo się da tam gdzie trzeba. A co do zawodu paparazzi, to troszkę śmieszni jesteście, bo zawód zły, niemoralny itd, ale potem Wasze babcie, matki czy ciotki a często Wy sami chętnie sięgacie po gazety z artykułami opatrzonymi właśnie taki zdjęciami, a nie zwykłymi pozowankami z bankkietów. To byłoby na tyle.Komentarz
-
Pisz za siebie - proszę 8).A co do zawodu paparazzi, to troszkę śmieszni jesteście, bo zawód zły, niemoralny itd, ale potem Wasze babcie, matki czy ciotki a często Wy sami chętnie sięgacie po gazety z artykułami opatrzonymi właśnie taki zdjęciami, a nie zwykłymi pozowankami z bankkietów. To byłoby na tyle."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
widocznie ty to czytasz i oglądasz - ja nieA co do zawodu paparazzi, to troszkę śmieszni jesteście, bo zawód zły, niemoralny itd, ale potem Wasze babcie, matki czy ciotki a często Wy sami chętnie sięgacie po gazety z artykułami opatrzonymi właśnie taki zdjęciami, a nie zwykłymi pozowankami z bankkietów. To byłoby na tyle.
A co do zawodu (moim zdaniem wątpliwego) paparazzi to:
1. ciekawe co oni by robili gdyby jakaś ........ ciągle za nimi łaziła i w każdej chwili chciała im zrobić zdjęcia
2. nie lubię ludzi, dla których cudze nieszczęście jest powodem do zadowoleniaKomentarz
-
Szkoda że nie byłem na miejscu Owsiaka bo te złamasy musiały by wzywać proktologa w celu usuniecia tego 70-200.Komentarz
-
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")Komentarz
Komentarz