Forum Sony?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • JarekMk

Forum Sony?

Cześć,

Co myślicie o moim pomyśle?

?
    Tylko nie linczujcie za identyczny układ for, szczególnie admin...

Pzdr!
  • flyxray
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 46

http://klubkm.pl/forum/showthread.ph...027#post671027 :

po co to forum jak juz istenieje o tutaj - http://www.forum.sony.pl/viewforum.p...0abc14d75c2cff

ale najbardziej mnie rozbawil - analogowy sprzet sony brawo dla tego kogos co to wymyslil !!! - nie ma to jak kompetentna wiedza na temat systemu
    Ostatnio edytowany przez flyxray; 12285.
    trzy aparaty, trzy zoomy, trzy stalki, trzy lampy i tylko jedno studio.

Komentarz

• Yenox
      Początki nałogu
      • 2007
      • 291

Mozna poczuć się jak w domu
      Pozdrawiam,
      Michał

Komentarz

• JarekMk

Hmm czyli przesadziłem i w sumie nie ma sensu dalej tego prowadzić?

Ale te forum forum.sony.pl jakieś takie nie tego, mimo bardzo fajnej domeny raczej mały ruch tam

Może był by ochotnik który troszkę by mi podpowiedział w paru sprawach?
        Chętnie się odwdzięczę.

Komentarz

• Krzychu
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 3611

Zamieszczone przez JarekMk
          Mniej więcej...

Ale te forum forum.sony.pl jakieś takie nie tego, mimo bardzo fajnej domeny raczej mały ruch tam
          Myślisz że u Ciebie będzie inaczej ? Tak trudno wyczaić że forum na klubkm.pl "obsługuje" również użytkowników Sony ?
          Pozdrowienia,
          KZ
          KZ Aviation Photography

Komentarz

• MacGyver
            Cenzor
            • 2006
            • 7043

Co myślicie o moim pomyśle?
            Poczekaj aż tu wpadnie Tomek Goliński, już on Ci powie co nie co o zakładaniu forum Sony
            Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Tomasz Golinski
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 8623

Precz z Sony
              30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
              Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Viqy
                Początki nałogu
                • 2007
                • 407

Zamieszczone przez tomasz golinski
                precz z sony :d
                Wujek tomek, mistrz celnej riposty !
                rpawlak.blogspot.pl

Komentarz

• MacGyver
                  Cenzor
                  • 2006
                  • 7043

Zamieszczone przez Viqy
                  Wujek tomek, mistrz celnej riposty !
                  Raczej mistrz celnej puenty :-D

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18793

Chętnie się odwdzięczę.
                    Nie chcę być złym prorokiem ale sądzę, że tracisz czas. Forum to nie najlepsze nawet pomysły - tylko użytkownicy. To oni go tworzą i bez nich ani rusz. A nie sądzę żeby nagle mieli opuścić KKM i przenieść się na Twoje forum, bo niby dlaczego?

Co do forum sony.pl to jest to forum tworzone przez ludzi z Sony Polska i raczej będzie miało inny charakter niż KKM. Gość z Sony (Rafiki - bodajrze) jakiś czas temu wyjaśniał na KKM-mie cel istnienia tego forum (dla mnie mglisty). Czy zda egzmin czas pokaże - niestety biorąc pod uwagę dynamikę i możliwości marketingowe firmy Sony może być tak, że będą funkcjonować dwa byty równocześnie. Nie sądzę żeby dla użytkowników była to najlepsza droga, bo jak ktoś czegoś szuka to woli szukać w jednym miejscu, a nie w kilku.

Z tego co pamiętam jakiś czas temu powstało alternatywne forum Canona - nie wiem jakie są jego losy - ktoś ma jakieś info?
                    Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.
                    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                    Kapitan Wagner

Komentarz

• MacGyver
                      Cenzor
                      • 2006
                      • 7043

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                      Z tego co pamiętam jakiś czas temu powstało alternatywne forum Canona - nie wiem jakie są jego losy - ktoś ma jakieś info?
                      Dwa razy w miesiącu ktoś napisze posta.

Komentarz

• pawel-foto
                        Początki nałogu
                        • 2008
                        • 342

Chętnie się odwdzięczę.
                        Na forum Sony jest mały ruch, bo wszystko się skupia na KKMie. KKM powstał jeszcze za czasów Minolty i przyjął użytkowników Sony jak Sony przejela(czyt. kupiła) bagnet A.
                        A współpraca między KKMem a Sony układała się wzorowo-np. sponsorowane zabawy, nagrody w czasie plenerów fotograficznych. Tutaj naprawdę można tego pozazdrościć.
                        Teraz nie wiem jak to wygląda bo od 8 miesięcy mam aparat bez bagnetu A.
                        1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Komentarz

• XLesio
                          Uzależniony
                          • 2008
                          • 515

Zamieszczone przez MacGyver
                          Dwa razy w miesiącu ktoś napisze posta.
                          http://www.canon-foto.com/
                          MacGyver jak zwykle ma rację : "Ostatnio wysłane: "Tamron 17-50 2.8" ( Październik 07, 2008, 16:59:21 )"

A ich statystyka z początku roku wygląda tak

----------------------------------------------------------------

JarekMk - Podziwiam za targnięcie się na nowe forum, ale współczuję też całej pary która może (a może nie?) zostać władowana w gwizdek. Jako "stary minoltowiec" (user analogowej X700i dynaxa z AF ) sam korzystam z forum klubkm (KKM). I sądząc po ruchu "soniaczy", ciężko ich będzie przechwycić na nowe forum.
                          "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
                          EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
                          C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Komentarz

Pracuję...