Polak wśród najlepszych na świecie (pomógł 40d)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
"(...) przez pięć godzin czekał na mrozie przy zwłokach łosia potrąconego przez pociąg (...)"
No, no .... ta dziedzina fotografii chyba nie będzie mi pisana
-
-
-
No ale jakby pól sekundy się wstrzymał to by łeb lewego orła był na innym tle i... - ;-) żartuję kapitalna fota. Gratulacje.5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Ciekawe w ogole ile zrobil fotek. Bo pewno walka troche trwala, a szybkie czasy sugeruja strzelanie seriami
)
Potem musial wybrac na najleszpe - chetnie i tez "gorsze" bym zobaczyl
Komentarz
-
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.Komentarz
-
Ale przecież on nie mógł zrobić tego zdjęcia! Nieuszczelnianą 40-tką, z niesprawnym AF-em? To na pewno mistyfikacja!Fotograf platoniczny
Komentarz
-
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez ewa_olsztyn; 14860.
Komentarz
-
No i na dodatek ten lis zrobiony na analogu Canona (nie pamietam czy to bylo EOS 650 czy EOS 50e bo oba wtedy mialem i w oby byly filmy i oba filmy wykonczylem przy tym lisku). No a zeby nie do konca bylo az tak dobrze to obiektyw jednak byl inny - tak nielubiana przez wielu SIGMA i to na dodatek z takim zakresem ogniskowej, ze pewnie zdjec to ona dobrych nierobi, czyli 50-500/4-6.3. ;-)
(Mateusz Moskalik - zdjęcie liska, trochę niżej)
Wszyscy trzej - łącznie z Antonim od bielików - z
www.fotografia-przyrodnicza.art.pl
Pozdrawiam
Autor
Mateusz Moskalik
http://www.arktyka.org.pl, http://www.wild-arctic.eu
Canon 5D + obudowa Ikelite + Ikelite DS51, , , statywy GIOTTO's, plecaki Lowepro, skrzynie transportowe PELIKomentarz
-
Cześć Mateusz! Miło Cię tu widzieć Polarniku
Mogłam się domyślić, że ten awatar może być tylko Twój!
Komentarz
-

Komentarz