No co to komu??? Totalna ciemnia o 17-tej... Teraz już nawet po pracy nie ma szans na chwilę w plenerek wyskoczyć.
Czas zimowy
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Hehe. Wieczorne zdjecia tez maja swoj urok
No a jak nie chcesz miec zmiany czasy, to sie przeprowadz gdzies, gdzie tego nie robia - jest kilka takich panstw
)) Ba.. W Chinach nawet stref czasowych nie ma.. W calych Chinach jest jedna godzina
-
mi to akurat nie przeszkadza ze kończąc pracę jest ciemno...
zawsze jest pora iść w plener...
z drugiej strony pracuję po 12 h przez pół tyg.
Drugie pół poświęcam na nadrabianie "tworzenia" zdjęć za dnia
Komentarz
-
Właśnie. Okropieństwo. Najciekawsza sprawa, że to samo mówię, gdy przyjdzie zmieniać czas na letni...No co to komu???
Zwolennik ekumenizmu sprzętowegoKomentarz
-
Komentarz
-
To samo sobie uświadomiłem pół godziny temu, kończę o 18 i zawsze trochę światła było. Dziś wziąłem sprzęt do pracy, żeby po niej trochę pofocić, ale nic z tego nie wyjdzie bez statywu.puszki + szkła + inne gratyKomentarz
-
Hmm, mnie się wydaje, że jeśli chodzi o czas, to wszystko jest umowne.
A zimowy czas jest fajny tylko pierwszego poranka.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Przez całą dobę?
Body, stałki, zoomikKomentarz
-
-
Komentarz
-
-
Ale w weekendy choćby od wschodu do północy; w tygodniu,w wolnych chwilach w pracy można obmyślać możliwości: za dnia ze słońcem lub bez; rano czy wieczorem z mgłą albo wnętrza.Komentarz
-
Hm.. UStawilem na forum strefe GMT+1, ale ciagle mi wyswietla czas GMT+2... Dalem na zapisz, a to forum ciagle swoje :PKomentarz
-
Komentarz
-
Bylo na always on ustawione - dzieki
juz dziala
Komentarz
-
Z tego co wiem to Adolf Hitler był jednym z propagatorów zmiany czasu. Obecnie ta zmiana nie ma żadnego sensu i wytłumaczenia.Komentarz
Komentarz