Wszelkiej pomyślności w dniu kobiet, niech wasze plany będą realizowane w jak największym stopniu i aby kazda przygoda kończyła się bardzo dobrze dla was. Znakomitego zdrowia i wytrawłości w dążeniu do tego co upragnione.
8 MARCA
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Dołączam się do życzeń oraz szczególne pozdrowienia dal Alahari, naszej forumowej maskotki :wink:NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King -
-
Ja również dołączam sie do życzeńZamieszczone przez mrocznyDołączam się do życzeń oraz szczególne pozdrowienia dal Alahari, naszej forumowej maskotki :wink:
Komentarz
-
-
Jak to mówią "Czasem Trzeba", ale ty na to z 8) asługujeszZamieszczone przez alahari
Jak miło...
...było... ale sie skończyło...
:wink:NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL KingKomentarz
-
-
1 WrześniaAaa dziekuje, dziekuje A kiedy dzień facetów?
ale zawsze możemy sobie własny wyrobić
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
-
-
My męskie grono canonowców cieszymy się razem z tobą :wink: Zaraz sobie w kalendarzu zanotuję 8)mam urodzinkiNO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
-
To juz chyba nie wiem ktory termin...Zamieszczone przez mroczny1 WrześniaAaa dziekuje, dziekuje A kiedy dzień facetów?
Slyszalem o takich dniach Mezczyzn:
4 kwietnia, 23 pazdziernika, 10 Marca, 9 Marca, 23 luty a ten mi tu dorzuca jeszcze 1 wrzesnia... chyba "co szkola to obyczaj"
, u mnie zawsze w pazdzierniku sie obchodzilo (prezenty od kolezanek z klasy), a w tym roku googlajac i przez smsy od znajomych dowiedzialem sie o kolejnych terminach.
Komentarz
-
Im więcej terminów tym lepiej dla nas, problem tylko polega na tym, żeby się kobiety nie wycwaniły i nie zaczęły sobie same nowych dni kobiet wymyślać, bo wtedy to portfele nie nasze panowieZamieszczone przez VitezTo juz chyba nie wiem ktory termin...Zamieszczone przez mroczny1 WrześniaAaa dziekuje, dziekuje A kiedy dzień facetów?
Slyszalem o takich dniach Mezczyzn:
4 kwietnia, 23 pazdziernika, 10 Marca, 9 Marca, 23 luty a ten mi tu dorzuca jeszcze 1 wrzesnia... chyba "co szkola to obyczaj"
, u mnie zawsze w pazdzierniku sie obchodzilo (prezenty od kolezanek z klasy), a w tym roku googlajac i przez smsy od znajomych dowiedzialem sie o kolejnych terminach.
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
-
Komentarz