Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Komentarz
-
-
Czyli kiedy? ^^
Mam zgłaszać twojego posta do rumorsów? Masz już na tyle duży respekt, że dostaniesz za tą deklarację CR2?
Z serii : Co Nowego u REDa?
(tak, zerżnięte z CR, ale njusik jest dość miły) :
Zamieszczone przez http://blog.vincentlaforet.com/2011/08/05/one-degree-a-canon-600mm-w-2x-extender-on-the-red-epic/This was shot with the yet-to-be-released RED Canon mount – which has full support of Autofocus, Image Stabilization, digital aperture control, touch to focus, touch to rack focus, and distance readout. These are pretty amazing times to be behind the lens.Ostatnio edytowany przez micles; 8127.Komentarz
-
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
To co, obstawiamy?
1)EVIL FF
2)Kamera RED-Like
3)Kalkulator z myszką, podkładką, drukarką, skanerem i chomikiem w takim kółeczku do biegania.Komentarz
-
eeeeeee tam.... to moze jednak badzmy realistyczni...
1. 5D mkIII
2. 1Ds mkIV
3. 28-105/3.5-4.5 IS jako tani kit do 5D
4. 17-40 IS
5. 135/2 mkII
6. 30/1.8 EF-SKomentarz
-
Przydałby się 24-70L IS. W sumie to pierwsza rzecz, za jaką Canon mógłby się zabrać.nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domuKomentarz
-
Komentarz
-
Uprzedził że niedługo będą ogłoszone nowości, co w okresie wakacyjno-urlopowym ma duże znaczenie. Jest cynk aby sprawdzać wiadomości w internecie trochę częściej niż raz na dwa tygodnie.
Powiedział co mógł aby nie złamać danego słowa.
@Cichy - Dzięki za ostrzeżenie.Komentarz
Komentarz