Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
Komentarz
-
Przed każdym przyciśnięciem spustu do połowy użytkownik będzie musiał rzucić kością K6 trzy razy i jak iloczyn wyników będzie podzielny przez 2 lub 3, to AF trafi.Komentarz
-
jesli iloczyn to masz prawdopodobienstwo rowne 0,963. nie ma szans, zeby taki uklad Canon zbudowal.
jakbys mowil o podzielnosci sumy to lepiej, bo wychodzi rowno 2/3. ale to i tak o niebo za duzo. ksiegowi by zbiorowe harakiri popelniliOstatnio edytowany przez akustyk; 984.Komentarz
-
EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
-
Komentarz
-
Ciekawe jak księgowi zniosą wprowadzenie ruchomego LCD (psychoterapia?). Przecież to spowoduje wzrost kosztów produkcji jednego korpusu o dobre 50 centów
Prawdziwa rewolucja się u Canona szykuje...
Komentarz
-
Ja myślę, że Canon'a na tak idealnie działający AF nie stać... Myślę, że działanie takiego AF'a będzie bliższe prawdopodobieństwu wyrzucenia 3 kośćmi K6 iloczynu wyników < 36... Czyli jeśli dobrze liczę to będzie trafiał w trochę ponad 55% przypadków (z prawdopodobieństwem 0,555555...)Komentarz
-
nadal sepuku. ponad 50% w korpusie niejedynkowymJa myślę, że Canon'a na tak idealnie działający AF nie stać... Myślę, że działanie takiego AF'a będzie bliższe prawdopodobieństwu wyrzucenia 3 kośćmi K6 iloczynu wyników < 36... Czyli jeśli dobrze liczę to będzie trafiał w trochę ponad 55% przypadków (z prawdopodobieństwem 0,555555...)
to raczej wet dream uzytkownikow, bo na pewno nie ksiegowych :-D
poza tym... to nie ma tak, ze body Canona nie trafia z ostroscia. zawsze trafia, chociaz czesciej tam gdzie ono chce, nie gdzie chce uzytkownik. no ale nie wolno wybrzydzac - wszystkiego miec nie moznaKomentarz
-
nie ma rzeczy idealnych .. tak na marginesie
Komentarz
-
Cholera, że nie wiedziałem tego przed kalibracją mojego 40d.... po tym zabiegu zaczął trafiać tak w 70% przypadków właśnie tam gdzie sam sobie chce... A wcześniej było coś na poziomie tych wymarzonych 55% tam gdzie ja chciałem...
Co mnie podkusiło ;-)Komentarz
-
Komentarz

Komentarz