Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
150-400 IS o czym Ty piszesz
- coś przeoczyłem?
Co do tego że można kupić Nikona - to żaden argument. Dla wielu osób zmiana systemu to zbytni ambaras. Ja zwyczajnie wolę poczekać. Póki co mam czym robić zdjęcia. A poza tym w systemie Nikona o ile się nie mylę nie ma odpowiednika canonowego 100-400 więc nadal nie rozumiem tej sugestii."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Od 2003 jest praktycznie własnością Shriro Group.
Canon nie będzie miał w tym interesu i Shriro również.Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.Komentarz
-
canon 60d
dzis na cr przeczytalem ze jednak canon 60d ma miec 18 mp - czyli to samo co 7d..., ale nic wiecej nie chca napisac...
mysle ze to kwestia dni, choc pewnych rzeczy mozna sie domyslac6D, Sigma 24 mm f/1.4 Art, Canon 100 mm f/2.8 IS USML, Canon 70-200 f/2.8 IS IIKomentarz
-
Na canonrumors pojawiły się fotki czegoś co wygląda rzeczywiście na 60d. Formą przypomina 7d (a więc nie sprawdzą się chyba pogłoski o mniejszym korpusie) + ruchomy LCD.Komentarz
-
http://www.canonrumors.com/2010/08/c...s-60d-picture/
chyba jeszcze nie było, zatem wrzucam... Czyli jednak ruchomy wyświetlacz...
Ale 3" to raczej nie ma, mniejszy się wydaje... Chyba, że obudowa urosłaC7D + F14mm f2.8 + EF 50mm f1.8 + EF 85mm f1.8 + T135mm f2.8Komentarz
-
-
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."Komentarz
-
fakt pomieszałem trochę "klasy" aparatów, ale idąc tropem ruchomego ekranu 60-tka staje się jakaś mniej profesjonalna. stąd też moja koncepcja pokrętła z prawej strony, jak w przypadku modeli bez górnego wyświetlacza.Komentarz
Komentarz