Hmmm... to już mogę zamknąć wątek czy was wyciąć?
Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Komentarz
-
hmm... jakie to proste - Vitez zamknie wątek i Canon nie będzie miał już nowości
Nieważne.. ale teraz Marek ma DeEsa3 to i niebezpiecznie zerkać
(chociać akurat Tobie polecam takie zerknięcie
)
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Komentarz
-
Wracając do meritum
.
Ta specyfikacja już tu była i dość często się powtarza. Być może będzie to prawda.
Nie wygląda przełomowo i dlatego jest wiarygodnaZamieszczone przez CRDSLR
Canon Rebel 500D
mp: 15.1
ISO: 100-3200
Proc: DIGIC IV
LCD: 3″ VGA LCD
crop: 1.6
FPS: 3.5
AF: 9 Point AF
AF: Face Detection
Battery: LP-E5
Feature: LiveView
Feature: Movie Mode w/contrast detect AF
Possibly a jogwheel added to the body.
8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
TS-E 17mm €2499
TS-E 24mm €2299
"completely re-calculated, completely redesigned. Cracking Up until the corners, and similar to the Lensbaby simultaneously in different directions"
http://www.dslr-forum.de/showthread.php?t=451595"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Skoro TS-E wyszły ze strefy plotek, to założyłem nowy temat:
http://canon-board.info/showthread.php?t=44063
Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
-
A jeśli chodzi o szkła, to czy wiadomo coś o takich bez czerwonego paska pod kropa ?C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
-
Już 17-55 2.8 IS jest. Czego chcieć więcej :P
Mogliby dać jakieś UWA 2.8, ale wtedy zginąłby 10-22.Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz

Komentarz