rozdzielenie neostrady

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lempl
    Uzależniony
    • 2006
    • 684

Też jestem przed wyborem routera do neo i mój wybór padł na pentagrama. Zadecydowała dobra opinia użytkowników, 5lat gwarancji i cena. Zastanawiałem się jeszcze nad linksysem 200cośtam, ale po co przepłacać skoro wszyscy chwalą pentagrama a i gwarancja jest 2lata dłuższa. D-linka radzę omijać szerokim lukiem miałem model 624cośtam, przy 4 kompach na wifi wieszał się czasem co 20min, zmieniłem na linksysa 54cośtam i problemy zniknęły.

Komentarz

• mate00sh
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 1312

Ja Linksysy użytkuję już od ponad dwóch lat, zarówno routera DSL jak i WAN. Nie mam żadnych zastrzeżeń. WAG200 działał u mnie w domu przed zamianą na Liveboxa rok, i przez ten rok nie musiałem praktycznie nic w nim robić - taki samograj. Jeden komp na LAN, dwa (w porywach do trzech) na WiFi bez problemu działały, z bardzo dobrym zasięgiem nawet piętro niżej przez gruby strop. Livebox przy trzecim kompie na WiFi już zaczyna szaleć, o zasięgu nie wspominając (musiałem go w strasznie głupim miejscu powiesić, żeby zasięg był w miarę na wszystkich kompach w domu).
      Ostatnio edytowany przez mate00sh; 16111.

Komentarz

• ukA
        Bywalec
        • 2005
        • 186

Podawany był tutaj model Linksys WAG200, u mnie działał bdb prawie rok potem dostał korby, powędrował do sklepu na naprawę gwarancyjną a tam od ręki dostałem nowy... ten działa dobrze, tylko jak długo.
        DAS APARAT

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

"Hydepark - Rozmowy o wszystkim i o niczym - byle by byly choc troche zwiazane z fotografia"

Jest mnóstwo for komputerowo-internetowo i na nich mnóstwo wątków jaki router WiFi do Neostrady wybrać.

Komentarz

Pracuję...