Pasożyt?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Paenka
    Uzależniony
    • 2008
    • 727

zdjęcie tutaj
    http://www.canon-board.info/showpost...8&postcount=44

Jak tak was czytam to dochodze do wniosku, że na paskudny egzemplarz natrafiłam.
    Sid no właśnie utrafiłes w samo sedno. Widzę, że jak na mężczyzne wyjątkowo dobrze rozumiesz co czuje kobieta w tej sytuacji
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Komentarz

• pawelsz
      Bywalec
      • 2008
      • 141

poczekaj, może jednak sam wróci do rozmowy, a wszystko wiemy z Twego punktu widzenia, także prawda leży gdzieś pewnie pośrodku.
      Ja bym poczekał na jego ruch- czy zapomniał, czy nie
      40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42

Komentarz

• Kolaj
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 3293

Gratuluję Ci wygranej. Reszta - to już z gatunku TV Romantica. Tylko rodziców sobie nie wybieramy. Pozdrawiam!

PS. Wczoraj ukradli mi rower
        Ostatnio edytowany przez Kolaj; 5109.

Komentarz

• wojkij
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1915

Z cyklu "dlaczego maniakalni hobbysci maja ciezkie zycie. Czesc dziewiata: zwiazki"
          www.kwapisz.org

Komentarz

• robgr85
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 1719

Zamieszczone przez Paenka
            Cyknęliście zdjęcie swojej połowicy. Do połowicy ktoś zadzwonił sugerując aby wysłała zdjęcie na konkurs. Połowica pyta a w zasadzie stwierdza "ale nie bedziesz mieć nic przeciwko, nie?" i wysyła zdjęcie, nie wspominając nic o autorze. Połowica wygrywa. Chwali się Tobie. W rozmowie mówi, że proponował oddać ten rower osobie, która zachęciła do wysłania tego zdjęcie...o Tobie nic nie wspomina.

No i jak?

W sumie to nie wiem co napisać ... że z dziwnym człowiekiem żyjesz? Chyba nie mogę - nie znam go. Że ma tupet?

Jeśli bym wysyłał w ten sposób zdjęcie na konkurs to na pewno nie podałbym siebie za autora, a wskazał prawdziwą autorkę... potem przy wygranej byłaby świetna niespodzianka i masa radochy. Jest tak jak jest, wyszło to brzydko. W dodatku pomysł z oddaniem wygranej

Chodzi mi raczej o to jak się kobietaw takiej sytuacji wobec mężczyzny powinna zachować chcąc zdrowo rozwiązać tę sytuację.
            wymierzyć parę liści? może to znak, że trzeba 'zmienić na lepszy model'?

Pozdrawiam,
            Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• fret
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1503

Czyli siostra, nie kolega. Łagodny wariant odpada. Źle rafiłaś. Jak jest dobrze, to jest dobrze. Jak nie będzie kolorowo, to facet ucieknie do siostry, albo do mamusi. To nie jest ostrzegawcze swiatełko, to jest full alarm.
              Ed.: Dodam jeszcze, że nie mam 18 lub 20 lat. Przeżyłem na tym świecie już prawie pół wieku. Widziałem sporo związków jak się tworzą i sporo jak się rozpadają. Jeśli piszesz prawde i tylko prawdę, to powiem jedno: uciekaj, póki na to czas.
              Ostatnio edytowany przez fret; 10441.

Komentarz

• Paenka
                Uzależniony
                • 2008
                • 727

Jeszcze raz dżiękuję za wszystkie męskie punkty widzenia, bo są naprawdę nieocenione.

Docisnęłam trochę. Wydawało mi się, że faceci są na tyle logicznie i analitycznie myślący, że treba bedzie az przekładać całą sytuację na " a co byś ty zrobiły gdyby tobie...."....w każdym razie poskutkowało. Przeprosiny przyjęte.
                Ja w każdym razie muszę bardziej pilnować swojej pracy i nauczyć się na chłodno podejmować decyzje.
                Ostatnio edytowany przez Paenka; 15691.

Komentarz

• terminator
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 325

Zamieszczone przez fret
                  Jak nie będzie kolorowo, to facet ucieknie do siostry, albo do mamusi..
                  ... z rowerem.
                  Ostatnio edytowany przez terminator; 12947.
                  __________________________________________________ ____
                  " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
                  chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

• unicorn78
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 135

A ja skontaktował bym się z organizatorem konkursu, (wysłał slajd) i zapytał dlaczego zdjęcie Twojego autorstwa bierze udział w konkursie skoro go nie zgłaszałaś i dlaczego nie zapytali o "RAW" osoby która zgłaszała fotkę! czyt. dlaczego nie sprawdzili czy to faktyczny autor zdjęcia, a Ty jako właściciel fotki, czekasz na nagrodę i ukaranie oszusta. "OKO ZA OKO..." ;-)

Komentarz

• Paenka
                      Uzależniony
                      • 2008
                      • 727

zrobiłbys to swojej żonie??

nie robię cyfrowo zdjęć tylko analogowo

Komentarz

• Iras_PL
                        Bywalec
                        • 2008
                        • 190

To jeszcze lepiej, bo pewnie masz negatyw

Komentarz

• pawelsz
                          Bywalec
                          • 2008
                          • 141

Paenka- czegoś nie rozumiem
                          Ja w każdym razie muszę bardziej pilnować swojej pracy i nauczyć się na chłodno podejmować decyzje.
                          musisz pilnować swojej pracy- gdzie zaufanie ?
                          Wybacz- jestes z Kimś- ufasz, wyjaśniasz czasem, ale ufasz- bez tego nie ma nic- nie qmam już tego macania męskich opinii- krzywe to jest i tyle.
                          Co Ci da jakaś opinia- jesteś z Kimś w określonych realiach- może On nie wiedział, że to jest ważne dla Ciebie- różnie się pewne sprawy pojmuje - wyjaśniłaś- daj szansę.
                          40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42

Komentarz

Pracuję...