By wątek nie padł kolejny poprawny politycznie exif link 
Olimpiada a lustrzanki
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Nie wiem jak innych, ale mnie zupełnie nie interesuje, czy ktoś się tym przejmie, czy nie. Jak napisałem wyżej - organizowanie IO w Chinach uważam za niesmaczne i dlatego nie mam ochoty tego oglądać.
Nie lubię też chamburgerów z Maca (też uważam, że są niesmaczne), więc ich nie jem i również nie interesuje mnie, czy ktoś się tym przejmuje czy nie...
Komentarz
-
To rozumiem, gdybyś nie oglądał rozpoczęcia i zakończenia :P Ale to gdzie biegają, pływają, skacza itd. sportowcy chyba nie ma znaczenia, prawda? To dalej taka sama rywalizacjaNie wiem jak innych, ale mnie zupełnie nie interesuje, czy ktoś się tym przejmie, czy nie. Jak napisałem wyżej - organizowanie IO w Chinach uważam za niesmaczne i dlatego nie mam ochoty tego oglądać.
Nie lubię też chamburgerów z Maca (też uważam, że są niesmaczne), więc ich nie jem i również nie interesuje mnie, czy ktoś się tym przejmuje czy nie...
Jeśli np. interesuje mnie i lubię oglądać bieg na 100 m, to mam w głębokim poważniu gdzie ten bieg się odbywa - emocje są takie same
DDD
| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
-
Kolejna wypowiedz zbawcy swiata... Ciekawe czy zbojkotowalby olimpiade, gdyby byl sportowcem i dostal szanse udzialu w niej
))
| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
Prawie same Ds-yBy wątek nie padł kolejny poprawny politycznie exif link
http://www.vincentlaforet.com/Gear/index.html
.
BTW: słusznie może dajmy spokój polityce."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
A wg mnie idea olimpijska to coś więcej niż tylko rywalizacja sportowa...To rozumiem, gdybyś nie oglądał rozpoczęcia i zakończenia :P Ale to gdzie biegają, pływają, skacza itd. sportowcy chyba nie ma znaczenia, prawda? To dalej taka sama rywalizacja
Jeśli np. interesuje mnie i lubię oglądać bieg na 100 m, to mam w głębokim poważniu gdzie ten bieg się odbywa - emocje są takie same
DDDKomentarz
-
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Własnie oglądam siatke (Polki- Kubanki) ale ciemno na trybunach, jak oni to zrobili... Po co drut kolczasty, wystarczy nie pokazać.DAS APARATKomentarz
-
jakby ktos nie wiedzial co wziac na olimpiade to polecam:
sigpic
Komentarz
-
Było kilkanaście postów wcześniej 8).jakby ktos nie wiedzial co wziac na olimpiade to polecam:
http://www.vincentlaforet.com/Gear/index.html
http://www.canon-board.info/showpost...4&postcount=31
Fakt - robi wrazenie
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Tak swoją droga to dzisiaj na pływaniu pokazali fotoreporterów - podział Canon / Nikon na moje oko to było jakieś pół na pół...Komentarz
Komentarz