Olimpiada a lustrzanki

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gietrzy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 5727

By wątek nie padł kolejny poprawny politycznie exif link

the silence is deafening

Komentarz

• ewa_olsztyn
      Początki nałogu
      • 2008
      • 311

Zamieszczone przez chuckyy
      Wydaje wam się, że jeśli nie obejrzycie olimpiady, albo reklam - że ktokolwiek się tym przejmie?
      Tak. Człowiek w nas.

Komentarz

• Viracocha
        Uzależniony
        • 2004
        • 853

Wydaje wam się, że jeśli nie obejrzycie olimpiady, albo reklam - że ktokolwiek się tym przejmie?
        Nie wiem jak innych, ale mnie zupełnie nie interesuje, czy ktoś się tym przejmie, czy nie. Jak napisałem wyżej - organizowanie IO w Chinach uważam za niesmaczne i dlatego nie mam ochoty tego oglądać.
        Nie lubię też chamburgerów z Maca (też uważam, że są niesmaczne), więc ich nie jem i również nie interesuje mnie, czy ktoś się tym przejmuje czy nie...

Komentarz

• chuckyy
          Początki nałogu
          • 2005
          • 482

Zamieszczone przez Viracocha
          Nie wiem jak innych, ale mnie zupełnie nie interesuje, czy ktoś się tym przejmie, czy nie. Jak napisałem wyżej - organizowanie IO w Chinach uważam za niesmaczne i dlatego nie mam ochoty tego oglądać.
          Nie lubię też chamburgerów z Maca (też uważam, że są niesmaczne), więc ich nie jem i również nie interesuje mnie, czy ktoś się tym przejmuje czy nie...
          To rozumiem, gdybyś nie oglądał rozpoczęcia i zakończenia :P Ale to gdzie biegają, pływają, skacza itd. sportowcy chyba nie ma znaczenia, prawda? To dalej taka sama rywalizacja Jeśli np. interesuje mnie i lubię oglądać bieg na 100 m, to mam w głębokim poważniu gdzie ten bieg się odbywa - emocje są takie same DDD
          | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• wojkij
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 1915

:-|
            www.kwapisz.org

Komentarz

• chuckyy
              Początki nałogu
              • 2005
              • 482

Kolejna wypowiedz zbawcy swiata... Ciekawe czy zbojkotowalby olimpiade, gdyby byl sportowcem i dostal szanse udzialu w niej ))
              | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• Kolekcjoner
                Obertroll
                • 2006
                • 18793

Zamieszczone przez gietrzy
                By wątek nie padł kolejny poprawny politycznie exif link

http://www.vincentlaforet.com/Gear/index.html
                Prawie same Ds-y .

BTW: słusznie może dajmy spokój polityce.
                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                Kapitan Wagner

Komentarz

• wojkij
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 1915

Kolejna wypowiedz zbawcy swiata... Ciekawe czy zbojkotowalby olimpiade, gdyby byl sportowcem i dostal szanse udzialu w niej ))
                  Pewnie nie bo to najwyzszy priorytet dla sportowca - z drugiej strony fakty ktore tam naswietlil szaremu czlowiekowi daja do myslenia.
                  www.kwapisz.org

Komentarz

• Viracocha
                    Uzależniony
                    • 2004
                    • 853

To rozumiem, gdybyś nie oglądał rozpoczęcia i zakończenia :P Ale to gdzie biegają, pływają, skacza itd. sportowcy chyba nie ma znaczenia, prawda? To dalej taka sama rywalizacja Jeśli np. interesuje mnie i lubię oglądać bieg na 100 m, to mam w głębokim poważniu gdzie ten bieg się odbywa - emocje są takie same DDD
                    A wg mnie idea olimpijska to coś więcej niż tylko rywalizacja sportowa...

Komentarz

• gietrzy
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 5727

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                      Prawie same Ds-y .
                      Zaglądałeś do exifa?
                      the silence is deafening

Komentarz

• Kolekcjoner
                        Obertroll
                        • 2006
                        • 18793

Zamieszczone przez gietrzy
                        Zaglądałeś do exifa?
                        Tak . Bardzo mi się podoba - gdzie to wysyłał ?
                        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                        Kapitan Wagner

Komentarz

• ukA
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 186

Własnie oglądam siatke (Polki- Kubanki) ale ciemno na trybunach, jak oni to zrobili... Po co drut kolczasty, wystarczy nie pokazać.
                          DAS APARAT

Komentarz

• popi
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 390

jakby ktos nie wiedzial co wziac na olimpiade to polecam:

sigpic

Komentarz

• Kolekcjoner
                              Obertroll
                              • 2006
                              • 18793

Zamieszczone przez popi
                              jakby ktos nie wiedzial co wziac na olimpiade to polecam:

http://www.vincentlaforet.com/Gear/index.html
                              Było kilkanaście postów wcześniej 8).
                              http://www.canon-board.info/showpost...4&postcount=31
                              Fakt - robi wrazenie .
                              Kapitan Wagner

Komentarz

• Krzychu
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 3611

Tak swoją droga to dzisiaj na pływaniu pokazali fotoreporterów - podział Canon / Nikon na moje oko to było jakieś pół na pół...
                                Pozdrowienia,
                                KZ
                                KZ Aviation Photography

Komentarz

Pracuję...