Identyfikatory, smycze i koszulki - II tura by KrzysK

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pkalamajski
    Coś już napisał
    • 2007
    • 64

Też ciekaw jestem, jak wygląda sytuacja. Nie jest dla mnie żadnym problemem cierpliwie poczekać na zamówienie (choć z natury niecierpliwy jestem :wink, ale dobrze by było wiedzieć, na jakim etapie jest sprawa.
    PK

Komentarz

• KrzysK
      Bywalec
      • 2007
      • 203

Witajcie!

Dzisiaj potwierdzę otrzymanie pieniędzy od osób, które je przesłały i poinformuję jak wygląda sytuacja. Wybacznie opóźnienia, ale nie wyrabiam się z czasem.

Komentarz

• pkalamajski
        Coś już napisał
        • 2007
        • 64

Zamieszczone przez KrzysK
        Witajcie!

Dzisiaj potwierdzę otrzymanie pieniędzy od osób, które je przesłały i poinformuję jak wygląda sytuacja. Wybacznie opóźnienia, ale nie wyrabiam się z czasem.
        Potwierdzenie wysłania pieniędzy to wysłałeś mi wieki temu Spokojnie, nie ma pośpiechu, nie stresuj się, nic się nie dzieje, poczekamy, daj tylko znać, kiedy możemy spodziewać się gadżetów. Choćby orientacyjnie.
        PK

Komentarz

• KrzysK
          Bywalec
          • 2007
          • 203

Witajcie!

Na dzień dzisiejszy nazbieraliśmy 19 smyczy, 20 identyfikatorów, 19 koszulet T-shirt oraz 13 koszulek POLO.
          Do wszystkich osób powysyłałem maile z potwierdzeniem otrzymania pieniędzy.
          Jak widzicie daleko jeszcze do ilości zadeklarowanych wcześniej. W tym tygodniu będę wysyłał wiadomość na priva do osób zgłaszających wcześniej chęć otrzymania gadżetów. Może to ruszy sprawę. Mam teraz dosyć gorący okres w pracy i dlatego niezbyt często się odzywam i część osób dopiero dzisiaj dostało potwierdzenia, więc jeszcze raz przepraszam.

Komentarz

• marek_k
            Coś już napisał
            • 2007
            • 55

krzysk - mnóstwo pracy przed Tobą

wiadomo - wakacje zakłóciły zwykły tryb obiegu informacji - ale się kończą
            Krzysk - proponuję - zrób PM do wszystkich zapisanych a nie potwierdzonych - może się obudzą, i...

Może poczekajmy do najbliższego weekendu - 7 września i zobaczymy ilu się odliczyło

Krzysk - napisz wtedy jaki stan aktualny i jakie to wiąże konsekwencje (czekamy/inna cena?)

pozdrawiam!
            30D, 24-105 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4, 580EX II,
            Manfrotto 055XproB+488RC2

Komentarz

• KrzysK
              Bywalec
              • 2007
              • 203

Zamieszczone przez marek_k

Krzysk - napisz wtedy jaki stan aktualny i jakie to wiąże konsekwencje (czekamy/inna cena?)

pozdrawiam!
              Inna cena nie wchodzi w grę, ale dziękuję, że i taką możliwość niektórzy z Was są skłonni przyjąć. Chodzi o to, że dawać więcej za koszulki to już byłaby przesada. W końcu to tylko koszulki. :-) A o stanie będę informował.

Komentarz

• Modzel
                Początki nałogu
                • 2007
                • 364

To znow ja.. 8)
                KrzysK jak tam sytuacja na froncie? Wplaty jakos sie pojawiaja, czy temat umarl narazie? jest 9 wrzesnia i prawde mowiac zaczynam powoli stukac niecierpliwie palcami po biurku.. (dla jasnosci, nie przez ciebie tylko przez tych, ktorzy jeszcze nie zaplacili)
                Mozesz podac jakies newsy z pola walki?
                "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
                0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Komentarz

• gunia1990
                  Uzależniony
                  • 2008
                  • 550

oż kurczę, zapomnialam!! ;/
                  galeria CB / ludzie... / picasa

Komentarz

• marek_k
                    Coś już napisał
                    • 2007
                    • 55

Zamieszczone przez gunia1990
                    oż kurczę, zapomnialam!! ;/
                    No, właśnie!
                    pewnie wielu zapomniało - KrzysK, jak tam efekty przypominajki?
                    30D, 24-105 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4, 580EX II,
                    Manfrotto 055XproB+488RC2

Komentarz

• Tomek W.
                      Bywalec
                      • 2008
                      • 118

KrzysK (az to tak dziwnie brzmi, wszyscy sie o niego bija ), mozna sie jeszcze dopisac do listy na smycz?

Komentarz

• Nightwing99

można jeszcze się zapisać na identyfikator??
                        Ostatnio edytowany przez Gość; 19617. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• XLesio
                          Uzależniony
                          • 2008
                          • 515

Choroba.. Krzysk'a jakby tu jakiś czas nie było, a sam się zastanawiam czy uda mi się jeszcze zrealizowac stare zamówienie

$ jeszcze nie wpłaciłem, mogę to zrobić od ręki - tylko nie wiem czy jest po co. A Krzysk jakoś przepadł w wątku..
                          "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
                          EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
                          C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Komentarz

• RyszardSwiderski
                            Coś już napisał
                            • 2008
                            • 51

Ja już zapłaciłem, a tak jakoś się wcześniej nie dowiadywałem czy jeszcze można, uznałem, że skoro niedawno było około 40 osób, to tak szybko do 100 nie dojdzie... A faktycznie Krzysk był na forum ostatnio 5 dni temu...

Komentarz

• XLesio
                              Uzależniony
                              • 2008
                              • 515

W sumie masz rację. Po prostu wpłacę swoją cząstkę, a może szybciej dozbieramy brakujące zamówienia. Mam tylko nadzieję że zabieganie Krzysk'a pozwala mu kontrolować temat.
                              "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
                              EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
                              C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Komentarz

• KrzysK
                                Bywalec
                                • 2007
                                • 203

Witajcie!

Rzadko się odzywam, ale cały czas jestem. Obiecuję Wam jakiś konkretny raport w ten weekend.

Komentarz

Pracuję...