Nowości od... Canomatica!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • milinet
    Bywalec
    • 2006
    • 215

Ty się ciesz że Ci tego w bmp nie przysłali... bo moja to tak potrafi ;-)

Pierwsze pytanie wujka jak sobie kupi nowego kompakta... ile masz piksli? Ja mówię 8 ... a widzisz a ja mam 10 a że interpolowane to nawet lepiej ;-) on nie wie co to znaczy ale pewnie to lepiej ;-)

Ja co jestem u mojej dziewczyny, zaczynam od masowego zmniejszania nowych fotek które się pojawiły na kompie, i co przychodzę jest tak samo... 100MB wolnego na C... i tu większy dysk nic nie pomoże ;-)

Bo.. nie ma takich pieniędzy których Twoja żona/dziewczyna nie potrafiła by wydać... nie ma takiego dysku którego one nie potrafiły by w parę dni zapełnić nowymi zdjęciami, muzyką i teledyskami
    Ostatnio edytowany przez milinet; 6026.

Komentarz

• Wats0n
      Uzależniony
      • 2006
      • 996

Zamieszczone przez gwozdzt
      Wg mnie jest to identyczny faux-pas jak sytuacja (prawdziwa!) gdy do szpitalnego laboratorium pacjent przyniósł do badań całą ilość porannego moczu w litrowym słoju :-)
      Brzmi znajomo
      Sam raz dostałem 0,5l krwi do badań molekularnych...
      Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• MariuszM
        Bywalec
        • 2007
        • 245

A oto siostra:

"Cztero funkcyjna lornetka cyfrowa. Ciche Fotografie/Kamera PC/Cyfrowe Nagranie Wideo/Lornetka. Zarejestruj wszystko z dalekiej odległość.
        Ten produkt jest już popularny z powodu stałej wysokiej jakości i jest funkcjonalnym gadżetem.
        Świetna nisko wyceniona cyfrowa lornetka z aparatem fotograficznym, doskonała dla osobistego użycia
        ."

I nawet znalazł się jakiś chętny
        Biegam, bo lubię

Komentarz

• milinet
          Bywalec
          • 2006
          • 215

Aż 9fps 640x480 ;-) nagrania wideo będą wspaniałe a wysoka jakość zadowoli najwybredniejszych użytkowników ;-)

Komentarz

• andres
            Początki nałogu
            • 2006
            • 257

Zamieszczone przez ARN
            i wreszcie pojawił się sprzęt, w którym można ustawić sobie "BIAŁY BALANS"
            jest jeszcze lepiej bo tam można sobie wybrać Biały BILANS

Wiecie co jest najgorsze? Na allegro ten produkt nie zrobi furory, ale właśnie na parkingach i owszem. A sprzedający będą żerować na ludziach staszych, którzy będą chcieli zrobić prezent wnuczkowi/wnuczce, bo to okazyjnie taki super hiper sprzęt.
            kompakcik i stara smiena
            www.sport.3ct-phototeam.pl
            http://whitedreamsphoto.blogspot.com/

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18793

Canon leży i kwiczy .
              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
              Kapitan Wagner

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez milinet
                Ale dopada to wszystkich, mój kuzyn wybitny elektronik w przeszłości sam bawił się w ciemni i jemu też nie przetłumaczysz, że wraz ze wzrostem Mpiksli wcale nie musi iść wzrost jakości czy rozdzielczości, im więcej tym lepiej koniec kropka.
                Jak mi tak ktoś próbuje argumentować i się szczycić że jego kompakcik ma więcej to zadaję proste pytanie "a wiesz chociaż do czego te megapiksele służą? Jak nie to sprawdź, lepiej sam bo mi to pewnie nie uwierzysz. Bo wbrew pozorom to nie jest skala jakości." . Zazwyczaj działa...

Komentarz

Pracuję...