Dostałem kilka dni temu na maila i usunęło mi jako spam, ale jak zajrzałem to zobaczyłem to: http://www.mediamarkt.de/ba/deutschland_jubelt/. Rzekomo wszystko powyżej 200E 1/4 ceny w dół, czy ktoś mógłby to potwierdzić? Jeżeli tak to wsiadam w samochód i jadę po obiektywy
25% taniej w niemieckim MM?!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
Trochę szkoda, że znajomość języka z czasów liceum jakby się rozpłynęła.
I do Niemiec trochę daleko. :/C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
& C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)
:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody -
Tylko obyś się nie zdzwił zbytnio, kiedy ceny w tych niemieckich MM okażą się niezbyt ciekawe... i to delikatnie rzecz biorąc...
Komentarz
-
No u mnie z niemieckim też słabo - 70-300mm is usm kosztuje 499E, odejmując 25% wychodzi dużo taniej niż u nas. Tylko żebym się nie zdziwił jak pojadę a się okaże, że to nie ma tak dobrze, więc się pytam może ktoś siedzi w Niemczech i wie coś więcej
Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX IIKomentarz
-
Ino sprawdź jakoś teleinformatycznie czy te obiektywy które cię interesują są dostępne, bo u mnie w BDG MM jest do canona tylko jakaś sigma 70-300, i chyba 17-85Komentarz
-
70-300 jest na pewno, ponieważ został umieszczony w aktualnej gazetce, chodzi mi o to czy ta promocja jest ważna na wszystko, żebym nie pojechał a pani przy kasie 500E poprosi.Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX IIKomentarz
-
Miesiac moze dwa temu byly podobne wyprzedaze w polskich MM.
Wszystko bez vat'u czyli 22% mniej.
Sprawdzilem ceny trzech produktow, akurat je monitoruje.
40D w dniu promocji zdrozal o tyle ze po odjeciu 22% kosztowal wiecej niz poza promocja.Komentarz
-
ja wtedy w MM za EF 85mm 1.8 zapłaciłem 1040zł....:-)HeniekKomentarz
-
Komentarz
-
Na tym te "okazje" zazwyczaj polegają.
Tak, czy inaczej klienta zawsze nabija sie w butelkę.
Pozdrówkam_o_b_y
--------------------------------------------------------
Komentarz
-
Komentarz
-
czy tylko ja widzę tam gwiazdkę a w niej mw. dotyczy TYLKO wyznaczonych stoisk...czyli np. pralki
...na foto raczej bym nie liczył
Komentarz
-
Komentarz
-
Promocja była 23-24.06 - więc już nieaktualne, można zamknąć temat.Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX IIKomentarz
Komentarz