Kurs fotografii studyjnej

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gegebgege
    • 2008
    • 14

Kurs fotografii studyjnej

Witam
    Mam pytanie czy wiecie cos na temat jakiś kursów fotografii studyjnej
  • Yenox
    Początki nałogu
    • 2007
    • 291

http://canon-board.info/showthread.php?t=29978
    Pozdrawiam,
    Michał

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zebrać grupę i Sergiusz chętnie zrobi kolejne spotkanie zupełnie od podstaw.
      Ja po dwóch spotkaniach już bardzo pewnie się czułem w studio i następne spotkania jak widać próbujemy już profilować (akt, glamour, bodypainting).

Komentarz

• gegebgege
        • 2008
        • 14

Tylko dopiero w Lipcu dostane sprzet jak ostane nie ma sprawy pierwszy chetny narazie to jestem N...on ale zmieniam i dlatego sie orjętuje czy jakies są kursy

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez gegebgege
          Tylko dopiero w Lipcu dostane sprzet jak ostane nie ma sprawy pierwszy chetny narazie to jestem N...on ale zmieniam i dlatego sie orjętuje czy jakies są kursy
          Uczestnictwo w kursie fotografii studyjnej nie zależy od marki posiadanego sprzętu, a nawet bez sprzętu możesz przyjść - coś się na miejscu znajdzie (nie, nie Hasselblad ).

Komentarz

• gegebgege
            • 2008
            • 14

Ale jak dostane nowy sprzet trzeba wyprubować co potrafi

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Zamieszczone przez gegebgege
              Ale jak dostane nowy sprzet trzeba wyprubować co potrafi
              Toś sobie wybrał temat... w studio każdy sprzęt, nawet kompakt, sobie poradzi.
              Kontrolowane warunki oświetleniowe, iso100, brak szybko poruszających się obiektów. Studio jest o wiele bardziej wymagającego dla fotografa (pomysły, ustawienie świateł, kontrola detali) niż sprzętu.
              Już większym wyzwaniem dla nowego sprzętu byłby spacer w ZOO i łapanie gibonów w trakcie zabawy...

Komentarz

Pracuję...