Zamieszczone przez Vitez
Patron foto?
Zwiń
X
-
-
Ja osobiście uważam, że kobiety to bardzo wdzięczny temat do fotografowania, oraz towarzystwa
A problemy z nimi to ma każdy, nawet one same :wink: Plus tych na zdjęciu to to, że nie pokazują pazurków, ale czym by było życie bez kobiet. Fotografować kobiety jest bardziej niebezpiecznie, niż twoje owady Alahari, prawda
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL KingKomentarz
-
He he, spytaj Viteza, jeszcze zyjeZamieszczone przez mrocznyFotografować kobiety jest bardziej niebezpiecznie, niż twoje owady Alahari, prawda

:wink:
Canon G3 & Nikon D70Komentarz
-
Masz jakis problem z tego typu opiniami ze w taki sposob reagujesz?Zamieszczone przez alahariMasz jakiś problem z kobietami?Zamieszczone przez VitezEh kobiety
.
Chcesz o tym porozmawiac?
A czy snia ci sie czasem pozary?
Komentarz
-
Hmmm... Alahari fotografuje martwe owady... a gdyby tak sprobowac? ... hmmm ...Zamieszczone przez mrocznyFotografować kobiety jest bardziej niebezpiecznie, niż twoje owady Alahari, prawda

Ma ktos znajomych w prosektorium?
Komentarz
-
Vitez, a śni ci się czasem, że nago poszedłeś do pracyA czy snia ci sie czasem pozary?
Myślę, że praca fotografa paracującego w biurze koronera nie jest zbytnio pasjonująca, a poza tym co to ma z patronem wspólnegoHmmm... Alahari fotografuje martwe owady... a gdyby tak sprobowac? ... hmmm ...
Ma ktos znajomych w prosektorium?
Teraz moderator "Vitez" zamarzył sobie patrona w postaci ROBALA z prostektorium
To ja wnoszę sprzeciw i apeluję o przerwanie rozprawy
"OBUDA OBUDA I JESZCZE RAZ OBUDA "
<Ł> "Gierdych"
I AM THE FIRST ONE !!!
-
W prosektorium nie trzyma sie owadow... myslalem o czyms innym martwym :PZamieszczone przez mroczny[Teraz moderator "Vitez" zamarzył sobie patrona w postaci ROBALA z prostektoriumKomentarz
-
Zamieszczone przez VitezW prosektorium nie trzyma sie owadow... myslalem o czyms innym martwym :PZamieszczone przez mroczny[Teraz moderator "Vitez" zamarzył sobie patrona w postaci ROBALA z prostektorium
Nie moge uwierzyc na jakie tamaty zeszla ta dyskusja
Ale nie przeszkadzajcie sobie - można sie niezle posmiac
Komentarz
-
No janse, że nie o "insektus pospolitus" tylko o pewnego ROBAKA będącego częścią składową innego martwego osobnika. Ale ja się za takie wyprawy plenerowe nie biorę, nie lubię prosektoriów, są takie bezosobowe, kupa żelastwa i jażeniówki walące prosto na stoły jasnym intensywnym i dobiegającym wszedzie światłem, żadnych ciekawych motywów dla mnie do fotografowania. Wolę fotki ze ślubów,a nie z pogrzebów.W prosektorium nie trzyma sie owadow... myslalem o czyms innym martwymA propos wesołości to cóż miałaby nasza wspaniała maskotka wyrabiać w tym prosektorium (w sensie stricto), bo w sensie largo, to jej tego nie życzęNie moge uwierzyc na jakie tamaty zeszla ta dyskusja
Ale nie przeszkadzajcie sobie - można sie niezle posmiac
:wink:
I AM THE FIRST ONE !!!
-
Z tego co do tej pory przeczytałem, to patron foto ma być jednocześnie świętą maskotką leżącą w prosektorium na stole i ma to być robak który nie jest robakiem... Cięzka sprawa moim zdaniem...Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EXKomentarz
-
Jak będzie alahari, to może Ci wyjaśni jak to wszystko da się połączyć w ładną :wink: i spójną całość.Z tego co do tej pory przeczytałem, to patron foto ma być jednocześnie świętą maskotką leżącą w prosektorium na stole i ma to być robak który nie jest robakiem... Cięzka sprawa moim zdaniem...NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
-
-
Skoro na hazana zamach nie wyszedl ...Zamieszczone przez alahariWy tu planujecie jakis zamach na mnie
Komentarz
-
Qrcze, a tak długo zeszło, żeby wybrać choćby maskotkę naszego forum, a teraz modzio Vitez chcę ją zaasasinować, ja składam veto i przy okazji zobowązuję się do obrony jak własnej maskotkiZamieszczone przez VitezSkoro na hazana zamach nie wyszedl ...Zamieszczone przez alahariWy tu planujecie jakis zamach na mnie

Ktokolwiek będzi się chciał do niej dostać będzie musiał przejść przeze mnie (no i nadrobić trochę drogi do Krakau) :wink:
I AM THE FIRST ONE !!!
-
Stale mu sie narażamZamieszczone przez mrocznyQrcze, a tak długo zeszło, żeby wybrać choćby maskotkę naszego forum, a teraz modzio Vitez chcę ją zaasasinować,
Mroczny! Mój Ty bohaterzeja składam veto i przy okazji zobowązuję się do obrony jak własnej maskotki
Ktokolwiek będzi się chciał do niej dostać będzie musiał przejść przeze mnie (no i nadrobić trochę drogi do Krakau) :wink:
Naślij smoka wawelskiego to od razu wszyscy zamachowcy zastanowia sie nad innym powołaniem
Canon G3 & Nikon D70Komentarz
Komentarz