Zamieszczone przez Vitez
Patron foto?
Zwiń
X
-
-
LOL - jeszcze dychamZamieszczone przez VitezHazan cos sie nie odzywa... ekipa chyba dotarla
. 
Komentarz
-
-
No cóż, chłopcy się nie spisali, trzeba załatwić nową delegację, bo patron potrzebny, a typ jest niebanalnyLOL - jeszcze dycham
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL KingKomentarz
-
-
No to hazan będzie żył, może to i lepiej.Zamieszczone przez stemac
Oto treść świętobliwego linka:
VERONICA
Memorial
12 July
Profile
When Christ fell on his way to the Golgotha, a woman wiped his face with a towel; an image of Christ remained on the towel. This woman was Veronica, this incident is all we really know about her, and the relic has become her symbol ever since.
Patronage
laundry workers, photographers
Representation
woman holding a cloth that bears the image of Christ's face
Images
Gallery of images of Saint Veronica
Storefront
Commercial Links related to Saint Veronica
Additional Information
Catholic Encyclopedia, by Antoine Degert
Has Veronica's Veil Been Found? by Antonio Gaspari
Relic Found in Monastery, by John Follain
Saint Veronica's Kerchief, by Selma Lagerlöf
Trochę dziwnie się czuję mając patronkę na równi z praczami i praczkami!
I AM THE FIRST ONE !!!
-
ROTFL!!!No to hazan będzie żył, może to i lepiej.
Mroczny, nie musimy sie podporzadkowac - mozemy wybrac niezaleznego patrona dla canonowcow. Bo ta Weronika troszke zbyt swięta jak na moj gust...Trochę dziwnie się czuję mając patronkę na równi z praczami i praczkami!
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EXKomentarz
-
Jasne że nie, bo w sumie to miałem kapkę inną wizję tego persona fotomajstera.Mroczny, nie musimy sie podporzadkowacŚwięta czy nie święta, do kwietnia jeszcze trochę, trzebaby coś wykombinować.Bo ta Weronika troszke zbyt swięta jak na moj gust...
HAZAN znowu na celowniq 8)NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
-
A ja mam takie narzedzi w panelu admina jak "ostrzezenie dla usera"Zamieszczone przez mrocznyJasne że nie, bo w sumie to miałem kapkę inną wizję tego persona fotomajstera.Mroczny, nie musimy sie podporzadkowacŚwięta czy nie święta, do kwietnia jeszcze trochę, trzebaby coś wykombinować.Bo ta Weronika troszke zbyt swięta jak na moj gust...
HAZAN znowu na celowniq 8)
Komentarz
-
Rozumiem że wszem i wobec wycofujesz swoją kandydaturę na patrona CanonFotomontera?A ja mam takie narzedzi w panelu admina jak "ostrzezenie dla usera"
:wink:
I AM THE FIRST ONE !!!
-
Nigdy nie kandydowalem z wlasnej woliZamieszczone przez mrocznyRozumiem że wszem i wobec wycofujesz swoją kandydaturę na patrona CanonFotomontera?A ja mam takie narzedzi w panelu admina jak "ostrzezenie dla usera"
Komentarz
-
Putina teżJelcyn wybrał na swojego następcę, a z taką buźką na avatarq to się możesz na patrona nadawaćNigdy nie kandydowalem z wlasnej woli
I AM THE FIRST ONE !!!
-
-
Może zrobimy świętą drużyną Canon Board
I AM THE FIRST ONE !!!
-
Komentarz