Prośba o opinie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • oszczepnik
    Początki nałogu
    • 2008
    • 279

Prośba o opinie

Witam
    Mam małą prośbę, jeśli znajdziecie chwilę to zerknijcie na moje fotki i oceńcie je, będę bardzo wdzięczny za poświęcony czas i opinie.8) Adres stronki http://www.fotokos.selia.pl
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
  • lux
    Początki nałogu
    • 2004
    • 271

już miałem wyłączyć stronkę jak czekałem 30s z napisem Loading.... jak się doczekałem, to po drugiej fotce już mi się nie chciało czekać.....
    =============
    www.fotolux4.blogspot.com/

Komentarz

• fliegermaus
      Coś już napisał
      • 2007
      • 58

Niektóre zdjęcia całkiem fajne, np. piąte z kolei w dziale Krajobrazy.

A przy okazji z innej beczki: szukałem ostatnio jakiegoś serwisu, gdzie mógłbym stworzyć we własnej domenie galerię w jakiejś ładnej szacie graficznej nie pisząc wszystkiego samemu. Nie znalazłem nic ciekawego i zdecydowałem się na bloga w blogspot.com.
      Widzę natomiast w stopce Twojej galerii, że używasz selia.pl. Na pierwszy rzut oka to właśnie to, ale na drugi... dlaczego tylko 1GB transferu miesięcznie? To jakieś żarty. Jak oceniasz jakość ich usług?

Komentarz

• Mellan
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1851

Stronka sympatyczna, gładka nawigacja, zero przestojów.
        Wiele naprawdę świetnych fotek i kilka trochę jakby przypadkowych, pewnie z szufladki z sentymentu zamieszczone.
        Wiesz, zdjęć jest wiele, ale bez tytułów, więc trudno jest wskazywać na konkretne pozycje, a szkoda.
        Pozdrawiam
        C-F-K - forever

Komentarz

• oszczepnik
          Początki nałogu
          • 2008
          • 279

Co do selia.pl to powiem, że całkiem z przypadku wykupilem u nich i narazie na 6 miesięcy, Problemy, cóż wiele osób pisze, że dość wolno się ładuje (podobno przez to, że we flaszu), nastpęna sprawa, nie można edytować wielkości i rodzaju czcionki - uważam, że to porażka. Co do 1 Gb transferu, jak dla mnie nie ma problemu, a no i brak księgi gości Nie wiem czy zostanę u nich może znajdę w między czasie coś innego.

lux - więcej cierpliwości nie wiesz, że na dobre rzeczy zawsze trzeba czekać

pozdrawiam
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          Zamieszczone przez Mellan
          Stronka sympatyczna, gładka nawigacja, zero przestojów.
          Wiele naprawdę świetnych fotek i kilka trochę jakby przypadkowych, pewnie z szufladki z sentymentu zamieszczone.
          Wiesz, zdjęć jest wiele, ale bez tytułów, więc trudno jest wskazywać na konkretne pozycje, a szkoda.
          Pozdrawiam
          hmm właśnie przez brak edycji wielkości napisów nie ma sensu nazywać tych zdjęć, bo literki są tak małe, że chyba z lupą. Choć niejednokrotnie by się przydało...ale może jak zmienię usługodawcę to będzie lepiej
          pozdrawiam
          Ostatnio edytowany przez oszczepnik; 14868. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• bartosz108
            Bywalec
            • 2006
            • 197

Zdjęcia spoko.
            Niektóre zaniżają wysoką ocenę całości.
            Postaraj się podchodzić do zdjęć bez sentymentu.
            Ogólnie jakość jest na tyle wysoka, że na twoim miejscu zrezygnował bym z tych białych ramek i innych wodotrysków jak na przykład biała winieta itp.
            Takie sprawy ratują kiepskie foty, a fajne lepiej się ogląda bez białych ramek.
            Powodzenia
            B
            BARTOSZ

www.photoillustrator.eu

Komentarz

• oszczepnik
              Początki nałogu
              • 2008
              • 279

A mógłbyś zajrzeć jeszcze raz i pokierować mnie na konkretne słabe fotki będę wdzięczny, opisz je np: Portret 2 od prawej czy jakoś tak
              pozdrawiam

Komentarz

• oszczepnik
                Początki nałogu
                • 2008
                • 279

hmm 201 odwiedzin i tylko dwie opinie, dziwne, albo słabe foty albo lenistwo
                pozdr
                p.s no dalej nie bać się

Komentarz

• bartosz108
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 197

Zamieszczone przez oszczepnik
                  A mógłbyś zajrzeć jeszcze raz i pokierować mnie na konkretne słabe fotki będę wdzięczny, opisz je np: Portret 2 od prawej czy jakoś tak
                  pozdrawiam
                  Portret pierwsze do wywalenia
                  Sepia do wywalenia zastanowiłbym się czy pierwsze powinno być na początku
                  Prace typu angels of ... może w osobnym dziale
                  Panorama jest za mała i mdła coś tam z lewelsami popracuj.

Co tu dodać
                  Nie licz wejść na stronę tylko rób foty.
                  DUUUUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!FOT
                  Jest kilka bardzo ciekawych zdjęć.
                  Z przyjemnością za rok zobaczę co nowego jest na stronie.
                  pozdrawiam
                  BARTOSZ

www.photoillustrator.eu

Komentarz

Pracuję...