palca dam se obciąć

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Diakon
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 21

palca dam se obciąć

Z góry przepraszam jeśli to nie właściwe miejsce na ten post ale sam zgłupiałem. Dam palca sobie obciąć, że najdalej tydzień temu znalazłem na forum post w którym osoba podaje kilka linków na RapidShare co do kursu photoshopa. Dokałdnie chodzi o obraz który pocięty został na kilka części. Opinie co do kursu były jak najbardziej pozytywne. A teraz za cholerę nie mogę tego postu odszukać nawet używając opcji "szukaj". Chciałbym mieć ten kurs - a tym samym kieruję gorącą prośbę do wszystkich którzy wiedzą coś o w/w poście dot. owego kursu. Diękuję i pozdrawiam.
  • Tomasz1972
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3042

Dobrze widziałeś , ale udostępnianie tego typu treści jest nielegalne , więc niedostępne na forum .

Komentarz

• Diakon
      Dopiero zaczyna
      • 2006
      • 21

Niedostępne ale było hmm, czyli mam rozumieć, że zostało skasowane przez moderatora czy jak??

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez Diakon
        Niedostępne ale było hmm, czyli mam rozumieć, że zostało skasowane przez moderatora czy jak??
        Geniusz .

Komentarz

• Gringo997
          Uzależniony
          • 2007
          • 516

Zamieszczone przez Diakon
          Z góry przepraszam jeśli to nie właściwe miejsce na ten post ale sam zgłupiałem. Dam palca sobie obciąć, że najdalej tydzień temu znalazłem na forum post w którym osoba podaje kilka linków na RapidShare co do kursu photoshopa. Dokałdnie chodzi o obraz który pocięty został na kilka części. Opinie co do kursu były jak najbardziej pozytywne. A teraz za cholerę nie mogę tego postu odszukać nawet używając opcji "szukaj". Chciałbym mieć ten kurs - a tym samym kieruję gorącą prośbę do wszystkich którzy wiedzą coś o w/w poście dot. owego kursu. Diękuję i pozdrawiam.
          wiesz co nie zbyt specjalny był ten kurs więc nie masz czego żałować:P
          Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Komentarz

Pracuję...