Microsoft Yahoo!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tmaciak
    Uzależniony
    • 2006
    • 610

Microsoft Yahoo!

"Microsoft zaproponował szefom Yahoo Inc. ofertę niemal nie do odrzucenia. Producent oprogramowania chce wykupić pełne udziały internetowego portalu, przy czym wycenił spółkę na blisko 45 miliardów dolarów."

Testy smartfonów, kart graficznych, komputerów i laptopów. Recenzje gier, programów i gadżetów oraz newsy ze świata nowych technologii.

Jaki to ma związek z fotografią? Yahoo jest właścicielem Flickr.com, więc jest to interesująca wiadomość dla posiadaczy galerii na Flickr.com...
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon S-120PC II
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez tmaciak
    Jaki to ma związek z fotografią? Yahoo jest właścicielem Flickr.com, więc jest to interesująca wiadomość dla posiadaczy galerii na Flickr.com...
    Ale w jakim sensie interesująca? Uzasadniaj dalej - co to da/zabierze użytkownikom flickr.com jak zmieni się właściciel ?

Dla porównania - zauważyliście jakieś konkretne zmiany w youtube które zostało wykupione przez google? Ja nie...

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12226

Zamieszczone przez Vitez
      Ale w jakim sensie interesująca? Uzasadniaj dalej - co to da/zabierze użytkownikom flickr.com jak zmieni się właściciel ?

Dla porównania - zauważyliście jakieś konkretne zmiany w youtube które zostało wykupione przez google? Ja nie...
      bardziej dopasowane do Ciebie reklamy Google Ad?
      www albo tez flickr

Komentarz

• Krzychu
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3611

Zamieszczone przez tmaciak
        Jaki to ma związek z fotografią?
        Żaden, a news który tu podałeś każdy miał okazję przeczytać 10 razy na każdym jednym portalu w sieci...
        Pozdrowienia,
        KZ
        KZ Aviation Photography

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez akustyk
          bardziej dopasowane do Ciebie reklamy Google Ad?
          Też nie zauważyłem. Mój wzrok jakoś do nich nie sięga...

Komentarz

• schabu
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1352

no to zamykać. będzie nowa burda w pralni
            Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• tmaciak
              Uzależniony
              • 2006
              • 610

Zamieszczone przez Vitez

Zmieni, zmieni się na 100% i to dużo. Oczywiście z czasem. Sam pracuję "w produkcie" który został wykupiony przez Microsoft i dużo się po tym wykupieniu zmieniło. Generalnie na plus, ale były różne perturbacje...

Jak nikogo to nie interesuje, to można zamknąć.
              Pozdrawiam, Tomek
              Canon S-120PC II

Komentarz

Pracuję...