Mieć kilkanaście tysięcy postów na forum
obciach
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Problemem fotoamatora jest to, że nie ma on powodów do robienia zdjęć...
Komentarz
-
......450 > może TICO ?
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel LaubKomentarz
-
Ostatnio to obciachem jest mieć "N"
N sponsoruje olimpiadę w Pekinie no i w Niemczech zaczęła się akcja "wyrzuć N". W Berlinie ustawili nawet specjalne kosze na aparaty firmy N.
Hehehehe... znowu komuś sprzedaż wzrośnie
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Komentarz
-
No to będzie w takim razie dużo N na rynku wtórnym po niskich cenach. Niemcy to karny naród i będą wyrzucać. To dopiero będzie obciach.Komentarz
-
Obciach - to będzie podejść do takiego kosza i grzebać w nim...__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."Komentarz
-
A miało być tak pięknie
:wink:.
BTW: olympus zapowiedział pełną klatkę
teraz to będzie obciach mieć FF-a
.
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
-
Pisanie postow na klawiaturze systemowej
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Vitez
Luzik. Jeszcze tylko 4250 postow i obciach sie skonczy. Dasz rade.Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580Komentarz
Komentarz