Konkurs - Wizualizacje

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • CamelXP
    Bywalec
    • 2006
    • 231

Wizualizacja jako taka i owszem podoba mi się, ale ja bym tam nie chciał mieszkać... Jakieś takie chłodne to mieszkanko...
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Komentarz

• Sempoo
      Początki nałogu
      • 2007
      • 273

Słuszne sa uwagi Rene. Jak widać VRay i Max rządzą we wnętrzarstwie i wizkach architektonicznych, wygląda to dobrze.

Ale znów ta mydlana secesja floralna! aaa! Wszędzie jej pełno - teraz widać, że z motion designu ciśnie się dalej
      60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty

Komentarz

• Calliactis
        Początki nałogu
        • 2005
        • 353

No i wyniki konkursu już są.

Miło mi powiedzieć, że praca ta dostała "nagrodę firmy Reflex Studio" (importera i głównego sprzedawcę lamp firmy Fabbian Illuminazione Spa), w kategorii otwartej, wspomnianego na początku konkursu 'Światło-Cień'.

Dzisiaj odbyło się ogłoszenie wyników. Dla chętnych - wszystkie prace są wystawione w budynku Politechniki Krakowskiej, przy ul. Podchorążych 4. Drugie piętro - cały korytarz po lewej. Większość prac na wysokim poziomie - miło popatrzeć...

Pozdrawiam!

P.S.Nie jest to niestety 'pierwsza nagroda' Praca nie spełniła jednego z wymogów organizatora - a mianowicie nie została wykonana przez 'jedną osobę', a przez zespół. Sprawa jest dla mnie o tyle ciekawa, że zespół został zgłoszony i zaakceptowany w momencie składania zgłoszenia... Wtedy nie stanowiło to problemu. W dniu dzisiejszym - widać, jednak tak...
        Ostatnio edytowany przez Calliactis; 1232.
        5D mkII | 17-40 f4 | 24-70 f2.8 | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
        rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...

Komentarz

• rene
          Początki nałogu
          • 2006
          • 283

Zatem gratulacje

Komentarz

Pracuję...