Niniejszym przechodzę

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wizja
    Bywalec
    • 2004
    • 116

Niniejszym przechodzę

witam,

otóż od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem nikona d70. tak, jest "lepszy" od canona 300d :wink:

podoba mi się tu z Wami na forum, więc troszkę jeszcze tu posiedzę - jeśli nie macie nic przeciwko oczywiście
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
  • DoMiNiQuE
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 3548

Zycze udanych fotek nowym nabytkiem! Mam nadzieje ze nie bedziesz mial problemow z nikonowa zMORA :wink:
    A o to czy D70 lepszejszy jest od 300D to ja bym sie klocil

Komentarz

• Jurek Plieth
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2087

Re: Niniejszym przechodzę

Zamieszczone przez wizja
      otóż od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem nikona d70. tak, jest "lepszy" od canona 300d :wink:
      Parafrazując jedno znane mi powiedzenie - wiara poprawia parametry każdego aparatu (szkła)
      Zamieszczone przez wizja
      podoba mi się tu z Wami na forum, więc troszkę jeszcze tu posiedzę - jeśli nie macie nic przeciwko oczywiście
      Oczywiscie, pod warunkiem, że będziesz nie gorsze zdjęcia robił :wink:
      http://plieth.com

Komentarz

• gietrzy
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 5727

Zamieszczone przez wizja
        witam, otóż od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem nikona d70.
        Dziwie się, że nie poczekałeś na nowy model
        Toż to za kilkanaście godzin...
        Tak czy siak życzę Ci powodzenia z nową zabawką mając nadzieję, że służbowo nie spotka mnie Twój los. Ja chcę 350D, a kupią mi chyba D70. Miałem toto wczoraj w ręku i toto strasznie lekkie jest
        the silence is deafening

Komentarz

• wizja
          Bywalec
          • 2004
          • 116

Zamieszczone przez gietrzy
          Zamieszczone przez wizja
          witam, otóż od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem nikona d70.
          Dziwie się, że nie poczekałeś na nowy model
          Toż to za kilkanaście godzin...
          Tak czy siak życzę Ci powodzenia z nową zabawką mając nadzieję, że służbowo nie spotka mnie Twój los. Ja chcę 350D, a kupią mi chyba D70. Miałem toto wczoraj w ręku i toto strasznie lekkie jest
          No taki to już mój los straszny :wink:

A jeśli chodzi o wagę.. jeśli d70 jest lżejszy od canona, to ja dalej nie mam pytań. A skoro jesteśmy przy tego typu porównaniach to 300d w dłoni czuć jak zabawkę 8)

Zresztą nie ważne, dla mnie to trochę inny poziom fotografowania d70-tką. Canon jest lekko obskurny jeśli chodzi o funkcjonalność. Pewnie, jakościowo (zdjęcia) wypada bardzo porównywalnie (no gdyby nie AE, AWB, AI Servo, etc etc) 8)

ja się tam cieszę a nie wiem czy był większy sceptyk przed kupnem ode mnie
          konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
          "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Komentarz

Pracuję...