Zamieszczone przez alahari
Luzem o avatarkach ;)
Zwiń
X
-
No a to ktore mam w avatarku? O tym pisalem wyzej w sensie "wytlumacz sie.." :P . Chyba nie ja je robilem?
-
Nie moge sie tłumaczyć za kogoś- powtarzam: nie ja je robiłam 8)Zamieszczone przez VitezNo a to ktore mam w avatarku? O tym pisalem wyzej w sensie "wytlumacz sie.." :P . Chyba nie ja je robilem?
Canon G3 & Nikon D70Komentarz
-
To niech sie ten inny winny tlumaczy ze zdjecia nie ja 8) . Mi to <><Zamieszczone przez alahariNie moge sie tłumaczyć za kogoś- powtarzam: nie ja je robiłam 8)Zamieszczone przez VitezNo a to ktore mam w avatarku? O tym pisalem wyzej w sensie "wytlumacz sie.." :P . Chyba nie ja je robilem?
Komentarz
-
-
-
-
Odpisalem w mailu co mysle o tych usmiechnietychZamieszczone przez alahariA nie lepszy był ten uśmiechniety?
Komentarz
-
Nie czytałam wczesniej- a Ty znów jakiś skwaszonyZamieszczone przez VitezOdpisalem w mailu co mysle o tych usmiechnietychZamieszczone przez alahariA nie lepszy był ten uśmiechniety?

8)
-
Bo znowu za szybka jestes :PZamieszczone przez alahariNie czytałam wczesniej- a Ty znów jakiś skwaszony
8)Komentarz
-
-
I tak siedze i czekam az odpiszesz na emaile (w ktorych wpsominalem o avatarkach) a ty tylko posty nabijasz zamiast do skrzynki zajrzec :PZamieszczone przez alahariMówiłam, ze chce CZache prześcignąć
Komentarz
-
-
I czekam az mi sie trzecia żarówa zajarzy na pomarańczowo 8) Kiedy to nastąpi..?
:wink:
-
Byc moze jak na dole pasek czerwony o nazwie EXP dojdzie do 100% i osiagniesz nowy poziom doswiadczenia 8)Zamieszczone przez alahariI czekam az mi sie trzecia żarówa zajarzy na pomarańczowo 8) Kiedy to nastąpi..?
:wink:Komentarz
-
Chyba nie czerwony, bo juz 2 takie wyczekałam (świadomie) liczac na 3 zaróweczke, a tu nic...Zamieszczone przez VitezByc moze jak na dole pasek czerwony o nazwie EXP dojdzie do 100% i osiagniesz nowy poziom doswiadczenia 8)
Komentarz