Miałem sen - czy ktoś może wyjaśnić ??
Zwiń
X
-
-
a mi sie snilo ostatnio ze moj swietej pamieci dziadek zostawil po sobie aparat - patrze ja ci i oczom nie wierze a to canon z gripem, wiec to jakis byl z tych modeli profesjonalnych . Problem w tym ze liczna mial dziadek rodzine no i szans na ten aparat nie bylo
w kazdym razie koszmarny sen
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel KantKomentarz
-
Sprawa jest prosta - ponieważ sny z reguły odsłaniają przyszłość odwrotną, więc ten obiektyw będzie nie do zaj... , znaczy się nie do zniszczenia.30D | T 17-50 | C 55-250 | C 50Komentarz
-
Mam kumpla, który o fotografowaniu wie tylko tyle ile sam mu powiedziałem. Mówił, że ostatnio mu się śniło, że był snajperem (takim od zabijania) i wlazł na jakiś dach, a do dyspozycji miał: EOS 100D (dwa modele starszy niż 300D
), 300D i całkowicie białego 1D Mk III
Nie wiem jak jego chory umysł wymyślił coś takiego. A z innej beczki, ostatnio znajomy z redakcji przy piwie opowiadał jak po oglądnięciu programu o tapirach śniło mu się, że jeździł z taczką po centrum Chorzowa i woził w niej tapira właśnie. Ludzie podchodzili i pytali czy prawdziwy i, że bardzo ładny itd. Koleś ma prawie 50 lat
Komentarz
-
-
-
Ale to jest genialny sen! :-D Mnie trochę życia zeszło zanim do tego doszedłem. Już dawno jako człek nieobojętny politycznie chciałem zostać snajperem.Mam kumpla, który o fotografowaniu wie tylko tyle ile sam mu powiedziałem. Mówił, że ostatnio mu się śniło, że był snajperem (takim od zabijania) i wlazł na jakiś dach, a do dyspozycji miał: EOS 100D (dwa modele starszy niż 300D
), 300D i całkowicie białego 1D Mk III
Nie wiem jak jego chory umysł wymyślił coś takiego.
(Ileżby to spraw wyprostowało w kraju...) Jak zająłem się fotografią to skojarzyłem, że to można też robić migawką aparatu! (Bo pozostać nieschwytanym snajperem (takim do zabijania) to raczej chyba trudno - wiec i bez sensu.) Wreszcie zobaczyłem na BBC jak pracują paparazzi i mi się odwidziało tego wszystkiego... czyli się obudziłem.
Komentarz
-
Interpretacja:
Niestety bedziesz mial brak weny tworczej...
I wyglada na to, ze mnie tez sie to snilo :]Komentarz
-
Hah Kreon To racja !! .. Patrząc na mój drugi temat w tym forum to by się nam zgadzałoJeśli nie chcesz pić i palić "melisy", jak również spożywać dań z grzybów to poczytaj sobie ten wątek.
... Mało tego ja mam w każdy dzień sny... Ale, żeby teraz kolejne dwa dni pod rząd związane z fotografią
Tak krótko... Wczorajszy sen sprzedałem dwa zdjęcie za dwa złote ( czytałem dużo o stockach
) i po 5 godzinach wyjeźdzając do centrum zobaczyłem dwa bilbordy właśnie z moimi zdjęciami... Dzisiaj
Dresy mi chciały aparat wyjumać
hehe i zaraz po tym drugi sen miałem, że miałem piękny widok i się złościłem, że nie wziąłem aparatu
.. To zaczyna być co raz bardziej podejrzane hahaha . Jak ja uwielbiam spać
Komentarz
Komentarz