no i d...
nie udało się, trzeba wybrać nowy termin
REKORD
Zwiń
X
-
-
-
Cały Vitez - jak jest potrzebny to go nie ma, a jak nie powinien, to spod ziemi wyjdzie i kilka zdań na klawiszach wystukaZamieszczone przez Cycholno i d...
Komentarz
-
-
-
nic sie nie stalo ...i tak zabraklo tylko 35 osob do pobicia rekorduZamieszczone przez Auwozapomnialem - wybaczcie
Komentarz
-
To przez to ze u mnie to jest 11:00 rano i jestem w pracy wiec nie zawsze mam czas by bic rekordy... Moze zalapie sie na nastepny termin.Komentarz
-
Przepraszam... pracowalemZamieszczone przez Jurek PliethCały Vitez - jak jest potrzebny to go nie ma, a jak nie powinien, to spod ziemi wyjdzie i kilka zdań na klawiszach wystukaZamieszczone przez Cycholno i d...

. Za rok specjalnie wezme urlop
Komentarz
-
-
No i przypadkiem dzisiaj REKORD ZOSTAŁ POBITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i to ho, ho aż o 50%
o 22:42 było 47 użytkowników.
no, ale poprzeczka się podniosła i teraz potrzebne będzie więcej w jednym dniu "zatwardziałych facetów i miłych Pań" aby pobić tę wartość.Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3Komentarz
-
Oczywiście Vitez znowu był chory albo w pracyZamieszczone przez filip71No i przypadkiem dzisiaj REKORD ZOSTAŁ POBITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i to ho, ho aż o 50%
Komentarz
-
W łóżku bylemZamieszczone przez Jurek PliethOczywiście Vitez znowu był chory albo w pracyZamieszczone przez filip71No i przypadkiem dzisiaj REKORD ZOSTAŁ POBITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i to ho, ho aż o 50%
Komentarz
-
-
...i kolejnyZamieszczone przez tpopno i mamy kolejny rekord: 63
Najwięcej użytkowników Online było 64, Wczoraj dnia 21:54.Komentarz
-
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]...i kolejny
Najwięcej użytkowników Online było 64, Wczoraj dnia 21:54.
podoba mi sie ten trend codziennie wiecej !!
Komentarz
Komentarz