Paparazzi

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adamek
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2265

radvenom:
    w polsce też są goście od siedzenia w krzakach. Np chyba agencja mazur łapała dorna z kochanką - zajęło to im tydzień...
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez janmar
      Dla mnie sytuacja jednoznaczna.Tez bym zerknął. Ale spoko.spoko to tylko biuscik.{podniesiony stanikiem]
      Tak na marginesie:
      Jakim stanikiem? Nie ma ramiączek od stanika a do dużego biustu tzw biustonosz samonośny (przyklejany pod piersiami, bez ramiączek) nic nie da - takie biustonosze małe są i za słabo się trzymają by podtrzymywać duży biust.
      Podniesiony jest owszem...wkładką wewnętrzną a nie stanikiem, do tego odpowiedni krój sukienki i dekoltu też się dokłada troszkę.

Komentarz

• Kalina
        Początki nałogu
        • 2006
        • 292

Vitez: przyzwyczailam sie, ze masz obszerana wiedze na wiele tematow, ale nie sadzilam, ze tematy gorseciarkie i duze biusty tez sie w tym mieszcza

No ale warto ta wiedze uzupelnic o fakt, ze oprocz biustonoszow przyklejanych, tzw. wonder-bra, ktore rzeczywiscie na duze biusty sie nie nadaja, sa jeszcze najzwyklejsze w swiecie biustonosze bez ramiaczek, normanie zapinane na haftki.
        Ostatnio edytowany przez Kalina; 5297.
        Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez Kalina
          Vitez: przyzwyczailam sie, ze masz obszerana wiedze na wiele tematow, ale nie sadzilam, ze tematy gorseciarkie i duze biusty tez sie w tym mieszcza

No ale warto ta wiedze uzupelnic o fakt, ze oprocz biustonoszow przyklejanych, tzw. wonder-bra, ktore rzeczywiscie na duze biusty sie nie nadaja, sa jeszcze najzwyklejsze w swiecie biustonosze bez ramiaczek, normanie zapinane na haftki.
          Są... ale nie unoszą biustu (to nie pushupy tylko bardotki). Tu rękę chirurga widać. Takiego nie trzeba unosić a bez biustonosza czy nawet w bardotce często lepiej wygląda niż w pushupie (pushupy z wkładek okrągłych robią takie charakterystyczne piłki u góry biustu - na tym zdjęciu ich tak nie widać, polecam np panie z reklam Axe dla przykładu).

Uzasadnienie skąd się znam: moja ma 75E i bardzo lubię jej dobierać różnego typu bieliznę 8) .
          Koniec offtopa .

Komentarz

• Bilu
            Bywalec
            • 2005
            • 103

Zamieszczone przez Vitez
            ... pushupy z wkładek okrągłych robią takie charakterystyczne piłki u góry biustu - na tym zdjęciu ich tak nie widać, polecam np panie z reklam Axe dla przykładu.
            Wprawne oko fotografa dostrzeże wiele szczegółów. Jestem pod wrażeniem

Zamieszczone przez Vitez
            ... moja ma 75E ...
            Gratuluje

Komentarz

• ewa_olsztyn
              Początki nałogu
              • 2008
              • 311

Zamieszczone przez Vitez
              Tak na marginesie: (...) do tego odpowiedni krój sukienki i dekoltu też się dokłada troszkę.
              Vitez!!!
              Jeszcze jeden taki post i zgłaszam się do Ciebie na konsultacje!
              Albo nie - dam cynk head hunterom - marnujesz się Chłopie! Przeżyłam prawie pół wieku i nie miałam pojęcia co to "pushup"... Czego to się człowiek nie nauczy przy okazji fotografowania!
              Z wyrazami uznania!

Komentarz

• himi
                Zablokowany
                • 2006
                • 2638

Mam coś dla papparazzi - ,,ulubione body'' tej grupy zawodowej z gripem na stałe i ,,drobnym problemem ze stopką''. Brać, nie zastanawiać się -
                http://www.allegro.pl/item365880946_...kumulator.html

Komentarz

• piotrusb
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 127

Na początku trochę o Stoppie jest, jeśli kogoś to interesuje
                  www.piotrusb.fotolog.pl
                  www.piotrbednarek.pl
                  Edytor.net

Komentarz

Pracuję...