Wypadki - ostrzegam zdjęcia masakra...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kami74
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1492

Czyli, że TO jest lightowe ? No to ja wymiękam
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• mattnick
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1735

dojechałem do końca...cóż...takie życie...kolega na 1 praktykach w policji miał kolesia co się rsucił pod pociag...półtorej godziny szukali głowy, która wbił się gdzieś pod lokomotywę...dla nas to szok bo nie jesteśmy przyzwyczajeni ale dla pewnej grupy osób, którą widać na zdjęciach to chleb powszedni
      30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
      CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• Robson01
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1574

Co nie znaczy że ich to nie rusza.
        Canon
        Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• jarekA
          Początki nałogu
          • 2005
          • 326

Dzisiaj u mnie w mieście był pogrzeb gościa (znałem go nawet na cześć), który wjechał okularnikiem pod drezynę kolejową. On jechał podobno około 70km/h, drezyna podobnie. Przejazd był niestrzeżony, a linia kolejowa zamknieta dla normalnego ruchu osobowego i towarowego. Drezyna podobno jeździ tą trasą raz dziennnie. Widok był potworny (oglądałem zdjecia policyjne i widziałem wrak), a ciało wydobywali z wraku około 2 godzin. Od tej chwili zatrzymuje sie na każdym przejeździe kolejowym. Zdjęcia wraku są na stronie gazety olsztynskiej. Makabra
          chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Komentarz

• TomS
            Uzależniony
            • 2006
            • 880

Najgorzej jak się takie rzeczy widzi na żywo. Maiłem niestety okazje widzieć 2 razy tragiczne wypadki może nie aż tak ale jak się zobaczy coś takiego to przez pewien czas się nie chce szybciej jechać.

Komentarz

• Rob
              Początki nałogu
              • 2005
              • 259

Zdjęcia rzeczywiście dla ludzi o mocnych nerwach i tych z "ciężką nogą".

Dopóki sami ponosimy konsekwencje swojej mniej lub bardziej nieodpowiedzialnej jazdy, wszystko O.K. Najgorsze sytuacje to takie, kiedy nie mamy wpływu na czyjeś zachowanie, a ponosimy jego skutki. Tak jak np. w sobotnim wypadku pod Pilznem, w którym kierowca karetki pogotowia (!!!) zabił siebie ... i trzech pacjentów, których wiózł. Brak słów.
              http://www.flickr.com/photos/45481002@N05/

Komentarz

• sniper88
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 1156

Zdjecia masakryczne, ale mam nadzieje ze taka terapia wstrzasowa zadziala na niektorych kierowcow
                WWW | 500px | IG
                Semper in altum

Komentarz

• schuvi
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 197

Jasna pala,przejechalem juz ok 1.000 000 km,z tego pewnie ok 700.000 za ostro,
                  w piatek jade znowu z wiednia do polski i jedno wiem, podlogi juz niebedzie.
                  Na mnie wywarla ta strona zajezyste wrazenie, ale nikomu tego linka nieposle raczej.....
                  -40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)

Komentarz

• raster
                    Coś już napisał
                    • 2005
                    • 97

Zamieszczone przez schuvi
                    Jasna pala,przejechalem juz ok 1.000 000 km,z tego pewnie ok 700.000 za ostro,
                    w piatek jade znowu z wiednia do polski i jedno wiem, podlogi juz niebedzie.
                    Na mnie wywarla ta strona zajezyste wrazenie, ale nikomu tego linka nieposle raczej.....

czyli jeden nawrócony...
                    Puszki i słoiki

Komentarz

• szandor
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 624

Zamieszczone przez mattnick
                      dojechałem do końca...cóż...takie życie...kolega na 1 praktykach w policji miał kolesia co się rsucił pod pociag...półtorej godziny szukali głowy, która wbił się gdzieś pod lokomotywę...dla nas to szok bo nie jesteśmy przyzwyczajeni ale dla pewnej grupy osób, którą widać na zdjęciach to chleb powszedni
                      Widziałem taki przypadek na własne oczy. W cięzarówkę z mojego zakładu czołowo wbił się maluch z 4 osobami, ciężarówka zatrzymała się po 27 metrach. Ludzie ci wyglądali podobnie jak na zdjęciach z tego linku. Byłem tam w 10 min. po zdarzeniu, jeszcze przed policją. Najgorzej było przy "demontażu mieszaniny PF126p +ludzi", strażacy dla, których to "chleb powszedni" wymiękali jeden po drugim. Ja osobiście znosiłem to dobrze, nawet w pewnym momencie obecny tam prokurator poprosił mnie o pomoc, nie bezpośrednią - rozszyfrowywaliśmy dane z resztek dokumentów ofiar. To mocne przeżycie, muszę przyznać dalej mam ciężką nogę, ale napewno jest więcej rozwagi w tym co robię.
                      Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
                      R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Komentarz

• raster
                        Coś już napisał
                        • 2005
                        • 97

Rozmawiałem ostatnio z pewnym strażakiem - pytałem go jak to jest. Powiedział mi, że nigdy się do tego nie przyzwyczaił ani on ani jego ludzie.

Zawsze po takiej akcji są przetrąceni i zawsze potrzebują pomocy psychologa.
                        Puszki i słoiki

Komentarz

• Adam Kasprzak
                          Początki nałogu
                          • 2007
                          • 278

kiedyś przypadkiem wszedłem na rotten (przypadkiem, bo do końca nie znałem treści tej "popularnej" strony), ale chyba od tamtego czasu mi przeszło, ale dzisiaj terapia antyprędkościowa znowu zaczyna działać...

za kolację podziękuję...
                          Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• raster
                            Coś już napisał
                            • 2005
                            • 97

rotten to bajeczka dla grzecznych dzieci przy niektórych innych portalach jakie swego czasu znalazłem w sieci... :/
                            Puszki i słoiki

Komentarz

• sbogdan1
                              Początki nałogu
                              • 2007
                              • 359

Kiedyś ten sam link podesłał mi kumpel,szczerze powiedziawszy podchodziłem do niego bodajże trzy razy i nie mogłem go doglądać do końca ,w końcu udało mi się,masakryczne foty,swego czasu parałem sie kółkiem ciężarówka , autobus i takie tam jeszcze inne pojazdy,zawsze widząc wypadek noga samoczynnie stawała sie lżejsza,ciekaw jestem jak by co niektóre fotki no może nie te aż tak drastyczne umieścił przy drodze,albo to co zostaje z samochodu po takim karambolu
                              EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4 , 70-200/4 , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,

Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem

Komentarz

• mattnick
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 1735

jadąc w chorwacji widzialem popalone wraki które pospadały z krętej górskiej drogi...
                                30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
                                CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

Pracuję...