związane z fotografią pośrednio tzn nie mogę tego forum bez piątkowego piwka czytać. A zaczynam drugi żywiec i kwaśny jak cholera ... czy ktoś się juz z tym spotkał...?? Może dlatego że w poniedziałek wysyłam 30D na żytnią i taki zakwas się robi...??
kwaśny żywiec
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
trzeba się przeżycić na to co nie kwaśnieje
choć po tym się gorzej pisze
-
Marek, albo ja złe wątki czytam, albo Twój sprzęt cały czas na żytniej jest :P
Smacznego
Problemem fotoamatora jest to, że nie ma on powodów do robienia zdjęć...
Komentarz
-
moje piwko jest w sam raz
jakiś lewy ten żywiec.
A skoro w poniedziałek body idzie na żytnią to dużo cierpliwości tez sie przyda....
Pozdrawiam Darekpare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....Komentarz
-
Ja od niedzieli "juz nie pije"
A to sprawka Lecha Mocnego który działa z opóźnieniem
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
-
W Dublinie sie pije wszystko. A w czwartki w centrum miasta czuc zapach slodu z Guinnessa. Ja tam wole mleko Laciate
Komentarz
-
Królestwo za piwo alkoholowe, obojętnie jakie. Kto mi podrzuci do afganu? Już miesiąc nie piłem. :-)Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
wydawało mi się że to znajome zdjęcie w profilu. może będę miał piwo chociaż nie bardzo można. tylko pozałatwiam sprawę uczelni, w pracy sobie wszytkio wyklaruję i będę się starał przyjechać
Komentarz
-
W domu Leszka z butelki ale nie dziś ,w pubie Guinness`a bo ma jedyny specyficzny smak z beczki oczywiście puszkowe takie se ale beczuszka "to je to ".
A poza tym to wsio inne zależy od dnia dziś impreza mojej pani wiedz będzie wysoko oktanowe paliwo
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....Komentarz
-
Przejdź z żywca na żytnią- na jakiś czas pomożeKomentarz
-
Komentarz
Komentarz