Kalifornia płonie

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • VanMurder
    Uzależniony
    • 2007
    • 600

Kalifornia płonie

dziekuje Modowi za zamknięcie wątku ... widac są równi i równiejsi ...
    Zamieszczone przez tpop
    no moze i smutny temat ale zeby zaraz watek zakladac o pozarach w usa?? Bez przesady.
    mogę zostać bez dachu nad głową ... po za tym, to największy pożar w całej historii Kalifornii
    ...co do wątków, to ludzie bardziej bezsensowne zakładają : Jakim samochodem jeździsz?
    dzięki że jesteście ze mną ...
    sytuacja nie niezbyt się poprawiła w ciągu ostatnich godzin ...
    tu jest aktualna GoogleMap (kliknijcie na HYB)
    mieszkam dokładnie w Laguna Niguel tak że jest ciepło ...
    ... dom Britney Spears w Malibu może się zjarać, zabrali jej prawa rodzicielskie tak że jej dzieci będą przynajmniej bezpieczne,
    co do fabryki w Irvine było by szkoda mam do nich 10 min drogi i czyszczą za darmo sensory... po za tym jakby się zjarała to ceny puszek i szkieł Canona pójdą na całym Świecie do góry...
    ...tpop dzięki za wyrozumiałość mam nadzieje że u ciebie w okolicy wszystko spoko i rodzina zdrowa :-|

tak wygląda słonce z mojego balkonu zasłonięte dymem, dwie godziny po wschodzie (8:02AM)
    myślałem może kogoś to zainteresuje
    ale pewnie was to walii!
    Ostatnio edytowany przez VanMurder; 8790.
    mirskiphotography.com adammirski.com twitter facebook
  • djtermoz
    Uzależniony
    • 2004
    • 995

Zamieszczone przez VanMurder
    myślałem może kogoś to zainteresuje
    ale pewnie was to walii!
    Nic nas nie "wali". Keep us updated. Temat na pewno wazniejszy niz "Jakim samochodem jezdzisz?". A teksty o robieniu battle na "pozary" to juz sa na pewno nie a miejscu...
    Mam nadzieje ze niedlugo spadnie deszcz i odetchniesz z ulga.

A u mnie tez nienormalnie cieplo bo mamy 24C w koncu pazdziernika. Normalnie to niedlugo snieg powinien spasc. Jakas naprawde porabana pogoda w tym roku.
    Rok temu w polnocnym Bostonie byly powodzie. Gdy sie ludziom z pietrowych domow zrobily nagle parterowe to sam myslalem jak to dobrze ze domu nie kupilem.

Deszcz przyjdzie. Wkrotce.
    djtermoz@pbase

Komentarz

• Skipper
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1112

sie wyluzuj ja co roku slysze ze "to najwiekszy pozar w historii i szczerze mowiac wqr... mnie to nakrecani spirali psychozy... ja cie rozumiem ze to niewesola sytuacja ale z drugiej strony takie panikowanie i rwanie wlosow z glowy nie ma sensu... to dobre dla bab a Ty raczej jak mezczyzna ocen realnie zagrozenie i pomysl o rozwiazaniach, a pisanie ze sie dom britney zjara i robienie z tego tragedii to juz dziecinada... bez jaj sama co chciala to odnosnie dzieci a dom ma niejeden i pewnie ubezpieczony wiec jej to akurat zalowal nie bede...
      Ostatnio edytowany przez Skipper; 6441.

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• tpop
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 1465

dziekuje Modowi za zamknięcie wątku ... widac są równi i równiejsi ...
        i dlatego jestes na tyle bezczelny zeby otworzyc taki sam?

mogę zostać bez dachu nad głową ... po za tym, to największy pożar w całej historii Kalifornii
        W calej Polsce codziennie ginie na drogach kilkanascie osob. To tez bardzo smutne ale nikt nie zaklada z tego powodu watku.
        ...co do wątków, to ludzie bardziej bezsensowne zakładają : Jakim samochodem jeździsz?
        bylo juz na ten temat sporo watkow w pralni i wszystko na ten temat zostalo juz powiedziane. Poszukaj.
        ... dom Britney Spears w Malibu może się zjarać

...tpop dzięki za wyrozumiałość mam nadzieje że u ciebie w okolicy wszystko spoko i rodzina zdrowa :-|
        to czy u mnie w okolicy wszystko ok i czy rodzina zdrowa to moja sprawa i nie zamierzam pisac na ten temat na forum o aparatach.
        photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• Jerzy M
          Bywalec
          • 2007
          • 131

VanMurder chłopie, jesteśmy z Tobą.TV non stop trąbi o tym, i naprawdę wyglada to bardzo poważnie. Nam pozostaje tylko moidlić się o deszcz.
          Ostatnio edytowany przez Jerzy M; 12932.

Komentarz

• dickory dare
            Bywalec
            • 2007
            • 189

a ja jak tylko usłyszałam w tv o pożarach, to pomyślałam: oho, u VanMurdera robi się gorąco. niby tylko forum, ale z posta na posta ludzie się integrują. tak więc trzymaj się

Komentarz

• Zielony
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2928

Nie róbcie jaj. Otwórzcie tamten i dołączcie obecny wątek.
              Chcemy sobie pogadać.
              sigpic

Komentarz

• janmar
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 3468

ale pewnie was to walii!

Rozumiem Twoje rozgoryczenie,ale jestes naszym kolegą wiec nie pisz takich słów jak powyżej.Jestesmy z Tobą.Mam nadzieje ze dasz znac jak sie cos bedzie zmieniac Uwazaj na siebie i pisz.trzymam kciuki,pozdrawiam.

Komentarz

• fotokor1
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 373

hej a ja o tej pożarze dowiedziałam się właśnie z naszego forum, to nie jest tak że wali nas to co dzieje się u naszych forumowiczów, oby było w tym zamieszaniu jak najmniej ofiar, u nas np. w PL w górach 6 ,,ludzi'' zamordowało 2-letniego niedźwiadka w jego naturalnym środowisku - dla mnie to wielka tragedia.
                  Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Komentarz

• orte
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 172

VanMurder bedzie dobrze, trzymam kciuki za to.

Komentarz

• Kreon
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 122

A ja tam jestem ciekaw czemu watek zamkniety? Nawet o polityce mozna pisac na forum, a o tym nie?

VanMurder poczysc troszke wiadomosci prywatne...
                      Ostatnio edytowany przez Kreon; 5744.

Komentarz

Pracuję...