Wątek polityczny

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sniper88
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1156

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    I uważasz, że dwie osoby pracując razem zrobią ich 2x więcej? Wcale nie wykluczone
    Napisales, ze moje zdanie logiczne wraz z kwantyfikatorami jest bledne, ja uwazam ze jest poprawne. Skoro sie pomylilem to mnie popraw
    Nie, nie zrobia 2 razy wiecej, jak i nie zredukuja bledow dwukrotnie, ale prawie na pewno (na 100% sie 'nie cofna') osiagna postep. I wlasnie dlatego Cie przekonywalem, iz sady apelacyjne sa potrzebne Napisalem Ci zdaniami logicznymi, pomylilem, sie wypomniales mi to, poprawilem i uwazam to za wystarczajacy dowod. No to wykaz bledy w moim rozumowaniu Logika jest na tyle piekna, ze dopuki nie popelnisz bledu, doputy nie klamie Od tego jest statystyka

Zamieszczone przez Zigi
    No i po debacie i pozostaje mi tylko taki delikatny niesmak iż obaj ci ludzie jakoś nie potrafili zachować odpowiedniego poziomu...
    Jak juz to wyzszy poziom mial Kwasniewski, ale jakas rewelacja to nie byla. Ogolnie imo remis, Tusk na tym na pewno nie zyskal, ale oni raczej tez.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Komentarz

• arturs
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 4196

Remis albo niewielka przewaga Kwaśniewskiego
      5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• Skipper
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1112

jak dla mnie to wygral ta debate... Tusk

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• Tomasz Golinski
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 8623

Zamieszczone przez sniper88
          Napisales, ze moje zdanie logiczne wraz z kwantyfikatorami jest bledne, ja uwazam ze jest poprawne. Skoro sie pomylilem to mnie popraw
          Nie, nie zrobia 2 razy wiecej, jak i nie zredukuja bledow dwukrotnie, ale prawie na pewno (na 100% sie 'nie cofna') osiagna postep. I wlasnie dlatego Cie przekonywalem, iz sady apelacyjne sa potrzebne Napisalem Ci zdaniami logicznymi, pomylilem, sie wypomniales mi to, poprawilem i uwazam to za wystarczajacy dowod. No to wykaz bledy w moim rozumowaniu Logika jest na tyle piekna, ze dopuki nie popelnisz bledu, doputy nie klamie Od tego jest statystyka
          Tu nie ma co poprawiać. Używasz niezdefiniowanych operacji albo zdefiniowanych na niewłaściwych obiektach. Ale wiem, co chciałeś napisać. Niestety - wciąż w tym nie będzie znaczenia.
          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
          Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• pmc
            Coś już napisał
            • 2006
            • 69

Mnie ciekawi, z którymi służbami współpracuje
            To na poważnie, czy dowcip?

Pozdr.
            PM
            http://pmc123.blogspot.com

Komentarz

• sniper88
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1156

Tu nie ma co poprawiać. Używasz niezdefiniowanych operacji albo zdefiniowanych na niewłaściwych obiektach. Ale wiem, co chciałeś napisać. Niestety - wciąż w tym nie będzie znaczenia.
              Jak to niezdefiniowanych? Mozesz zamiast jakosci obliczen podstawic jakosc wydawanych wyrkow (dobry/zly) i po klopocie. Ale Ty dalej bedziesz pisal swoje
              WWW | 500px | IG
              Semper in altum

Komentarz

• kami74
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1492

IMO z punktu widzenia celu debaty (agitacja wyborcza) nie znacznie a jednak wygrał Kaczor. Rzucał liczbami (18% spadła przestepczość), odwoływał sie do "soli tej ziemi" w opozycji do elit, mówił , że nie bedzie Polska na kolanach przed UE kleczeć itd itp. I do ogółu wyborców jestem przekonany, ze to trafiło.
                5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Bahrd
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 3053

Jak to niezdefiniowanych? Mozesz zamiast jakosci obliczen podstawic jakosc wydawanych wyrkow (dobry/zly) i po klopocie. Ale Ty dalej bedziesz pisal swoje
                  Kolego, szanuj się. Stosujesz uparcie, mimo sugestii, operator sumy mnogościowej do skalarów. Z niewiadomych przyczyn, algebrę zbiorów nazywasz logiką i niepotrzebnie zupełnie atakujesz Tomasza - nie dziw się więc, że nie ma zapału poprawiać Twojej teorii.
                  EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• Skipper
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 1112

Bhard tyle ze jakby sie mlody nie mylil w dzialaniach ktorych nie potrafi przeprowadzic to ogolnie ma racje...
                    Tomasz na sile chce udowodnic ze instancyjnosc sadow jest bez sensu... powinna byc jedna instacja ktora orzeka wyroki ostateczne bo w jego zalozeniu ilosc bledow moze byc powtorzona ponownie wiec orzekanie ponowne nie ma sensu..... zupelnie nie widzac analogi w przypadku badan naukowych gdzie rowniez potwierdza sie wyniki badan by miec pewnosc ze wyniki sa wlasciwy nim sie oglosi je ostatecznie...

wiesz tak dualistyczny poglad swiadczy o ciezkiej niespojnosci intelektualnej i zadna demagogia tego nie zmieni....

nie wykazanie bledow rozumowania z ich wytlumaczeniem jest conajmniej niegrzeczne, bo gadanie zywcem wyjete z dnia swira typu "moja racja jest mojsza jak twojsza" bez przeprowadzenie dokladnego dowodu i wytlumaczenia wyniku to nie argumentacja a demagogia...
                    Ostatnio edytowany przez Skipper; 6441.

Komentarz

• Bahrd
                      Pełne uzależnienie
                      • 2007
                      • 3053

Zamieszczone przez Skipper
                      Bhard tyle ze jakby sie mlody nie mylil w dzialaniach ktorych nie potrafi przeprowadzic to ogolnie ma racje...
                      Ja myślę, że to temat (w oderwaniu nawet od bieżącej od polityki) na spokojniejszą rozmowę... Niestety, nie mogę sobie teraz pozwolić na przyjemności.
                      EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• sniper88
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1156

Zamieszczone przez Bahrd
                        Kolego, szanuj się. Stosujesz uparcie, mimo sugestii, operator sumy mnogościowej do skalarów. Z niewiadomych przyczyn, algebrę zbiorów nazywasz logiką i niepotrzebnie zupełnie atakujesz Tomasza - nie dziw się więc, że nie ma zapału poprawiać Twojej teorii.
                        Tomasz po prostu nie wykazal bledu, ktory mi zarzucil
                        Ta algebra zbiorow jest tautologia, wiec wydaje mi sie ze moge mowic tutaj o logice
                        Poza tym operator sumy skalarow to jest takie 'o' wiszace w powietrzu, a 'u' to symbol sumy No i gdzie Ty tu widzisz skalary(Dolkadnie to nie u, tylko cos podobnego bez ogonka, ale takiego symbolu sie tutaj nie da uzyc z przyczyn technicznych)
                        moze zaatakowalem Tomasza, ale z drugiej strony od kilkunastow postow tlumacze mu cos, co moim zdaniem, i wydaje mi sie ze zdaniem wiekszosci, jest rzecza dosc oczywista. Tomasz mowi ze jego zdaniem, a ja mowie ze logicznie patrzac. no i ja sie staram udowodnic swoja teze, a on odpisuje ze to nie to na co liczyl i ze to On dalej ma racje

BTW: tak poza wszystkim to na usprawiedliwienie swoich bledow napisze, ze nigdy jeszcze problemu z zycia codziennego nie staralem sie rozpisac na czynnosci pierwsze z kwantyfikatorami, wiec mialem z tym pewien klopot
                        Ostatnio edytowany przez sniper88; 10488.
                        WWW | 500px | IG
                        Semper in altum

Komentarz

• muflon
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 6763

nigdy jeszcze problemu z zycia codziennego nie staralem sie rozpisac na czynnosci pierwsze z kwantyfikatorami, wiec mialem z tym pewien klopot
                          No, wchodząc w dyskusję z Tomkiem to nie na takie rzeczy musisz być gotowy
                          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Nemeo
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1757

Żelazne zasady Kaczyńskiego :

1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem
                            2. Nie będzie koalicji z Samoobroną
                            3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną
                            4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy
                            5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS
                            6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70.
                            7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań
                            8. Wprowadzimy szybko niższe podatki
                            9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku
                            10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa
                            11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD
                            12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję
                            13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld euro)
                            14. Zredukujemy administrację państwową
                            15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)

Co za obłuda.

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Zamieszczone przez Nemeo
                              Żelazne zasady Kaczyńskiego
                              W ramach pracy domowej przeczytaj ten watek i policz ile razy juz ta lista sie pojawila .

Komentarz

• Skipper
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 1112

wybawca?

Komentarz

Pracuję...