Tandeta czy nie?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marekb
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2273

przyszli potencjalni klienci (młodzi) i oglądają moje (pf-zdjęcia luzem) zaproponowałem kawkę, poszedłem do kuchni, wracam z kawą a tu odłożona fotka b&w z kolorowymi kwiatami. Ja od razu, że to takie kiczowate zrobiłem bo sobie młodzi zażyczyli (rzeczywiście tak było),narzeczeni i położyli fotkę na kupce i kazali pisać umowę. Na koniec poprosili żeby im też takie zrobić i jeszcze takie inne co to narzeczonej siostra ma na ścianie (filtr - farba olejna ). Jak wyszli żonka do mnie ( "...aleś misiek dowalił..." )jak to się spuszczali nad tą fotą wiec za Kolekcjonerem
    dokładnie codzi o ten badziew

jak wchodzę do sklepu i jestem przekonany, że chce tę własnie koszule a nie inną to sprzedawca mnie nie przekonuje że ta nie ładna tylko ta....
    Ostatnio edytowany przez marekb; 4878.

Komentarz

• solmark
      Dopiero zaczyna
      • 2006
      • 41

Dokładnie taka sytuacja przyszła mi do głowy. O gustach podobno się nie dyskutuje a można czasami kogoś urazić. Doświadczenia wielkiego nie mam ze sprzedawaniem swoich zdjęć, ale w tej krótkiej karierze kilka razy już komuś podobały się zdjęcia akurat te, które chciałem wyrzucić.

Komentarz

• c42
        Początki nałogu
        • 2005
        • 266

trzeba pamietac ze robicie zdjecia mlodym i to oni za nie placa wiec maja prawo wymagac roznych fajerwerkow nawet jak do konca one do nas nie przemawiaja. to tak jak DJ ktory nie moze grac to co chce w radio bo dlugo by miejsca nie zagrzal...

a szczytem tandety jest przyozdabianie albumow jakimis sznureczkami, szlaczkami i najlejkami a o takie cuda takze sie pytaja

Komentarz

• akustyk
          gajowy
          • 2004
          • 12226

Zamieszczone przez c42
          a szczytem tandety jest przyozdabianie albumow jakimis sznureczkami, szlaczkami i najlejkami a o takie cuda takze sie pytaja
          pozostaje tylko cieszyc sie, ze te albumy nie maja grac Bialego Misia albo Hej Ulani... a przy zamykaniu trabic Idzcie ofiara spelniona...
          www albo tez flickr

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18793

Zamieszczone przez akustyk
            (....)... a przy zamykaniu trabic Idzcie ofiara spelniona...
            Wiesz jeżeli ktoś poniósł tę ofiarę i oglądnął taki album to to ma nawet całkiem głęboki sens .
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...