Ciężko jest być fotografem

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojtek_j
    Początki nałogu
    • 2006
    • 352

Ciężko jest być fotografem

7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
  • robgr85
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1719

bez komentarza :-|
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• 2marekm
      Początki nałogu
      • 2007
      • 419

Kilka miesięcy temu w Słupsku w miejscowym hipermarkecie Real wziąłem z Fotojokera /który ma tam stoisko/obiektyw
      w celu wypróbowania.Wyszedłem na zewnątrz
      aby zrobić kilka fotek. I wtedy też ochroniasz zakazał mi fotografowania.Po wyjaśnieni, że kupuję obiektyw i chcę go wypróbować, zaniechał dalszej interwencji. Prawdopodobnie mają polecenie "z góry" aby nie dopuszczać do fotografowania tego cudu architektury.

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18793

Najlepsze jest podsumowanie tego artykułu - jest ktoś chętny ?
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

• Zielony
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2928

To może plenerek w Jankach? Zbiórka przed wejściem
          Znak rozpoznawczy: sprzęcior na wierzchu
          sigpic

Komentarz

• Kolaj
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 3293

Zamieszczone przez Zielony
            Ja się piszę

Komentarz

• akustyk
              gajowy
              • 2004
              • 12226

dziwna jest ta Warszawa. co najmniej tak zagrozona terroryzmem jak centrum Bagdadu, a moze i bardziej. przynajmniej zdaniem niektorych autochtonow (warszawskich, nie bagdadzkich)

troche obciach
              www albo tez flickr

Komentarz

• Adam Kasprzak
                Początki nałogu
                • 2007
                • 278

ja robiłem fotki ze złotych tarasów i też przyleciał koleś. Ale byłem szybszy - 2h robiłem sobie zdjęcia w środku i przyleciał, jak mi się karta skończyła :P

Faktycznie - dziwna ta wasza Warszawka
                Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• KMV10
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2320

Zamieszczone przez akustyk
                  dziwna jest ta Warszawa. co najmniej tak zagrozona terroryzmem jak centrum Bagdadu, a moze i bardziej. przynajmniej zdaniem niektorych autochtonow (warszawskich, nie bagdadzkich)

troche obciach
                  Wiesz, kiedyś byłem na wczasach. Spotkałem pewnych ludzi i wywiązała się typowa wczasowa rozmowa - czym się zajmujemy, skąd jesteśmy. No i ci ludzi mówią "z Warszawy" - a ja na to "a dokładniej?" - a oni " z Grójca "

Podsumowując - Janki to nie Warszawa - to zwyczajna wieś.

Zamieszczone przez Adam Kasprzak
                  Faktycznie - dziwna ta wasza Warszawka
                  Opisz mi ją, bo nie znam takiego miasta - może ciekawe
                  Ostatnio edytowany przez KMV10; 1454. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• akustyk
                    gajowy
                    • 2004
                    • 12226

Zamieszczone przez KMV10
                    Wiesz, kiedyś byłem na wczasach. Spotkałem pewnych ludzi i wywiązała się typowa wczasowa rozmowa - czym się zajmujemy, skąd jesteśmy. No i ci ludzi mówią "z Warszawy" - a ja na to "a dokładniej?" - a oni " z Grójca "
                    ale to chyba jest ogolnie problem spotykany w wiekszych miastach i ich przyleglosciach

to gdzie mieszkasz to tylko czesc historii. to skad pochodzisz i jakie masz wychowanie to inna. jeszcze inna, jak traktujesz miejsce w ktorym zyjesz.

Warszawa jest miastem mocno "przyjezdnym" gdzie duzo jest osob pochodzacych ze wszelkich regionow Polski i nie tylko. sprowadzanie ich do jednego mianownika jako "miastowych" to troche blad logiczny. podobnie, jak przypisywanie etykiety "wichura" tym osobom, ktore pochodzac z Warszawy zwialy (calkiem slusznie) na wszelkiej masci przykampinoskie zadupia, gdzie wprawdzie psy d* szczekaja a kury po stolach biegaja, ale za to nie wdychasz smrodu spalin i masz dookola zielony las, nie szare betony samo to nie robi z nich wiesniakow

ja wiem, ze Janki do powyzszej definicji nie pasuja, bo jako miasto to jest dziura sensu stricte, ale mimo to nie robilbym z jej autochtonow rasowej "wiochy"

ja sam, pochodzac z Wroclawia, bardzo chetnie bym sie przeprowadzil 20 km za miasto na jakas rasowa "wioche" w przyslowiowy "gluchy las". nie jestem zwierzeciem stadnym spragnionym mas wspolplemiencow, za to bardzo lubie sobie rano pobiegac z aparatem nad jeziorkiem czy po lesie. mieszkajac w domach z betonu potrzebuje na to co najmniej 30 minut dojazdu, zakladajac ze aktualnie rano nie oznacza 7.00 i w przypadku wiekszego miasta przebijania sie przez niemozebne korki.
                    www albo tez flickr

Komentarz

• KMV10
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 2320

ja wiem, ze Janki do powyzszej definicji nie pasuja, bo jako miasto to jest dziura sensu stricte, ale mimo to nie robilbym z jej autochtonow rasowej "wiochy"
                      Słuchaj - jest coś takiego jak podział administracyjny - Janki nie mają praw miejskich. To inne określenie wsi.

Komentarz

• akustyk
                        gajowy
                        • 2004
                        • 12226

Zamieszczone przez KMV10
                        Słuchaj - jest coś takiego jak podział administracyjny - Janki nie mają praw miejskich. To inne określenie wsi.
                        pffff.... dobre to bylo. calkiem mocne.

ladny termin mozna z tego ukuc: "mieszkaniec osady bez praw miejskich". o ile to ladniej brzmi od "wiesniak" a jak poprawnie politycznie

ja w takim razie zmieniam swoja wersje: chcialbym mieszkac w obszarze pozbawionym praw miejskich. ko-ko... muuu...
                        www albo tez flickr

Komentarz

• KMV10
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 2320

pffff.... dobre to bylo. calkiem mocne.

ladny termin mozna z tego ukuc: "mieszkaniec osady bez praw miejskich". o ile to ladniej brzmi od "wiesniak" a jak poprawnie politycznie

ja w takim razie zmieniam swoja wersje: chcialbym mieszkac w obszarze pozbawionym praw miejskich. ko-ko... muuu...
                          Ale ja to bez złośliwości - lubię Janki a przetestosteronowani ochroniarze to chyba nie tylko domena Janek - pewno więcej udało by się takich przypadków znaleźć

Komentarz

• Wats0n
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 996

Zamieszczone przez Zielony
                            Ekshibicjonista się znalazł...
                            Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz