A ja mam parę młodą gdzie pani młod ajest w ciąży i chcą aby tej ciąży nie było widać. Co radzicie ciasne kadry? Sam tułów? Na wprost? Photoshop?
Panna Młoda wyższa :)
Zwiń
X
-
-
szeroki kąt i młoda zawsze za młodym (przerysowania)
a tak poważnie to dokładnie za LemonR-em.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
w którym miesiącu młoda jest a w którym będzie na ślubie?? jak ślub odległy to pożyczyć suknię i zrobić choć plener już jutro
a tak poważnie to robię slubne od roku a miałem już 3 pary ciężarne (widać jestem ostatni który ma wolne terminy
) i żadna jakoś się nie przejmowała...
a dwie z nich miały takie suknie co skutecznie tuszowały brzuszek...
Komentarz
-
Komentarz
-
prosze o sugestie - moja pryszla ma 176cm a ja 164cm
moze obstsaluje sobie buty na koturnie u szewca?
5Dc, 70d, C 10-22, S 18-35, S 50 1.4EX, T 70-200 2.8 macro, T90 2.8 VC, ciut m42, yn 568Komentarz
-
Komentarz
-
A po co chować ciążę? To znaczy rozumiem motywy ludzi, ale wydaje mi się to tak głupie. Na tej samej zasadzie młodożeńcy dzieciaci powinni latorośle zamykać w domu na czas ślubu i wesela.
Wyobraźcie sobie sesję z panną młodą z wielkim brzuchem - to by było cóś pięknego.Komentarz
-
-
Nie chcę komentować zachowań ludzi bo mają takie czy inne powody ktróre wpływają na podejmowane decyzje.
Ja bym się z tym nie krył bo wstyd to kraść, a ciąża rzecz ludzka.
Swoją drogą problem się rozwiązał sam bo przyszła pani młoda zrezygnowała z moich usług. I tyle
Widocznie poddała pod wątpliwość moje umiejętności ukrycia ciąży :rolleyes:
Swoją drogą łatwiej doprowadzić do zajścia niż samo zajście odkręcić heheheOstatnio edytowany przez thinredline; 11052.Komentarz
-
dobry profi foto ma na stanie oprócz badziewi ...szczudła, szczudła panie szczudła..
to tak jak z ciążą po co kryć ...?? to może być argument do fajnych foto pomysłów np na plenerek...
i tak wszyscy widzą żeś niższy i skrywając to, jak tupecik łysemu zakładać... tylko śmiechu się we wsi narobi.A myślę że śmiac sie z tego.
a z ciążą to można piekne plenerowe prawieakty porobić buciki na brzuszek, młody te może rękoma cos podzaiałać bo to piekne zjawisko jest i bastaKomentarz
-
Dziwne stereotypy macie. A czemu nikt nie roztrzasa problemu "Pan Młody wyższy - jak zrobic zdjecia" ?
Komentarz
-
-
-
Czemu zakladasz, ze nie roztrzasa?
Tylko rozwiazanie jest prostsze - bo Mlody moze Mloda wziac na rece i juz nie bedzie dysproporcji. W druga strone - ciezej, ale tez sie zdarza
Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
Komentarz
-
mialem wyzszego od Pani Mlodej o 2 glowy .. tragedia
zrobcie stojace zdjecie, taka roznica razi w oczy
dlatego nalezy wiecej zrobic zdjec gdzie roznicy we wzroscie nie widac
jedna siedzi osoba, obydwoje siedza, leza - maskujac roznice we wzroscieKomentarz
Komentarz