Panna Młoda wyższa :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thinredline
    Bywalec
    • 2007
    • 136

A ja mam parę młodą gdzie pani młod ajest w ciąży i chcą aby tej ciąży nie było widać. Co radzicie ciasne kadry? Sam tułów? Na wprost? Photoshop?

Komentarz

• marekb
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2273

szeroki kąt i młoda zawsze za młodym (przerysowania) a tak poważnie to dokładnie za LemonR-em.
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      Zamieszczone przez thinredline
      A ja mam parę młodą gdzie pani młod ajest w ciąży i chcą aby tej ciąży nie było widać. Co radzicie ciasne kadry? Sam tułów? Na wprost? Photoshop?
      w którym miesiącu młoda jest a w którym będzie na ślubie?? jak ślub odległy to pożyczyć suknię i zrobić choć plener już jutro a tak poważnie to robię slubne od roku a miałem już 3 pary ciężarne (widać jestem ostatni który ma wolne terminy ) i żadna jakoś się nie przejmowała... a dwie z nich miały takie suknie co skutecznie tuszowały brzuszek...
      Ostatnio edytowany przez marekb; 4878. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• thinredline
        Bywalec
        • 2007
        • 136

Zamieszczone przez marekb
        a tak poważnie to robię slubne od roku a miałem już 3 pary ciężarne (widać jestem ostatni który ma wolne terminy ) i żadna jakoś się nie przejmowała... a dwie z nich miały takie suknie co skutecznie tuszowały brzuszek...

Klient nasz Pan. Ma nie być widać, no to nie będzie.

Komentarz

• adam1004a
          Początki nałogu
          • 2006
          • 270

prosze o sugestie - moja pryszla ma 176cm a ja 164cm moze obstsaluje sobie buty na koturnie u szewca?
          5Dc, 70d, C 10-22, S 18-35, S 50 1.4EX, T 70-200 2.8 macro, T90 2.8 VC, ciut m42, yn 568

Komentarz

• pmagdalena
            Początki nałogu
            • 2007
            • 260

Moja Szfagierka była w 5 miesiacu ciązy na slubie i miała suknie w której nie było widac ciąży.

Komentarz

• Bernard Ł

Zamieszczone przez pmagdalena
              Moja Szfagierka była w 5 miesiacu ciązy na slubie i miała suknie w której nie było widac ciąży.
              A po co chować ciążę? To znaczy rozumiem motywy ludzi, ale wydaje mi się to tak głupie. Na tej samej zasadzie młodożeńcy dzieciaci powinni latorośle zamykać w domu na czas ślubu i wesela.
              Wyobraźcie sobie sesję z panną młodą z wielkim brzuchem - to by było cóś pięknego.

Komentarz

• pmagdalena
                Początki nałogu
                • 2007
                • 260

Ale ona nie chowała poprostu taka miała suknie i nie wybierała jej specjalnie

Komentarz

• thinredline
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 136

Zamieszczone przez Bernard Ł
                  A po co chować ciążę? To znaczy rozumiem motywy ludzi, ale wydaje mi się to tak głupie. Na tej samej zasadzie młodożeńcy dzieciaci powinni latorośle zamykać w domu na czas ślubu i wesela.
                  Wyobraźcie sobie sesję z panną młodą z wielkim brzuchem - to by było cóś pięknego.
                  Nie chcę komentować zachowań ludzi bo mają takie czy inne powody ktróre wpływają na podejmowane decyzje.
                  Ja bym się z tym nie krył bo wstyd to kraść, a ciąża rzecz ludzka.
                  Swoją drogą problem się rozwiązał sam bo przyszła pani młoda zrezygnowała z moich usług. I tyle
                  Widocznie poddała pod wątpliwość moje umiejętności ukrycia ciąży :rolleyes:
                  Swoją drogą łatwiej doprowadzić do zajścia niż samo zajście odkręcić hehehe
                  Ostatnio edytowany przez thinredline; 11052.

Komentarz

• marekb
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 2273

Zamieszczone przez adam1004a
                    prosze o sugestie - moja pryszla ma 176cm a ja 164cm moze obstsaluje sobie buty na koturnie u szewca?
                    dobry profi foto ma na stanie oprócz badziewi ...szczudła, szczudła panie szczudła.. to tak jak z ciążą po co kryć ...?? to może być argument do fajnych foto pomysłów np na plenerek... i tak wszyscy widzą żeś niższy i skrywając to, jak tupecik łysemu zakładać... tylko śmiechu się we wsi narobi.A myślę że śmiac sie z tego.

a z ciążą to można piekne plenerowe prawieakty porobić buciki na brzuszek, młody te może rękoma cos podzaiałać bo to piekne zjawisko jest i basta

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Dziwne stereotypy macie. A czemu nikt nie roztrzasa problemu "Pan Młody wyższy - jak zrobic zdjecia" ?

Komentarz

• Quadrifoglio
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 364

;-)))) Z tym sobie sam poradzisz
                        http://praca-magisterska.info
                        http://alfetta.pl

Komentarz

• marekb
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 2273

Vitez, załóż temat..

Komentarz

• Kalina
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 292

Zamieszczone przez Vitez
                            Dziwne stereotypy macie. A czemu nikt nie roztrzasa problemu "Pan Młody wyższy - jak zrobic zdjecia" ?
                            Czemu zakladasz, ze nie roztrzasa?

Tylko rozwiazanie jest prostsze - bo Mlody moze Mloda wziac na rece i juz nie bedzie dysproporcji. W druga strone - ciezej, ale tez sie zdarza
                            Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Zamieszczone przez Kalina
                              Czemu zakladasz, ze nie roztrzasa?
                              Czemu uogolniasz? Ocenialem dotychczasowy dorobek tego watku tylko - ze w nim nikt nie roztrzasa a nie ze w ogole na swiecie nikt .

Komentarz

• vuki
                                Bywalec
                                • 2006
                                • 190

Zamieszczone przez Vitez
                                mialem wyzszego od Pani Mlodej o 2 glowy .. tragedia
                                zrobcie stojace zdjecie, taka roznica razi w oczy

dlatego nalezy wiecej zrobic zdjec gdzie roznicy we wzroscie nie widac
                                jedna siedzi osoba, obydwoje siedza, leza - maskujac roznice we wzroscie

Komentarz

Pracuję...