przyjaciel zbudował tor crossowy,quadowy, 4x4. Budujemy stronkę i przydałoby się jakies zdjęcie "z lotu satelity" i tu problem znajdujemy strony ze zdjęciami ale jakies sprzed kilku lat a przydałoby się takie zrobione najpóźniej tydzień-2tyg temu. Czy można gdzieś w necie takowe znaleźć...??
aktualne zdjęcia satelitarne...??
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Inną opcją jest obfotografowanie takiego toru z samolotu. Zdjęcia pewnie wyjdą równie ciekawie, a nawet bardziej.
-
Gdzieś w jakimś wątku było coś o takiej piłce z wbudowanym aparatem (albo aparat z wbudowaną piłką
)...
Zbudować katapultę, wystrzelić i po problemie

Komentarz
-
-
Komentarz
-
Balon, kompakt z mozliwoscia robienia zdjec seryjnych, spora karta pamieci i wiatrowka.
Komentarz
-
Podejrzewam, że w necie można znaleźć firmy sprzedające zdjęcia satelitarne.
Tylko pytanie o koszt.
A gdzie ten tor?Komentarz
-
Moze http://www.geoserwer.pl/ ?
Mozna by sie tez sprobowac popytac autorow roznych map samochodowych (automapa, tomtom, mapamap).Komentarz
-
-
-
to ja polece cos prostszego, zdjecia z modelu helikoptera lotnicze itd, mozna robic fotki, mozna nagrac sobie filmik i ceny od 300zl wiec nie tak strasznie wiecej info oraz przyklady i sprzet jakim dysponuja:
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6Komentarz
-
Na zumi.pl są zdjęcia nowsze niż na google maps, ale i tak moja okolica jest sprzed ok. roku.
Brzeźnica jest jednak w słabym powiększeniu, dopiero kilka kilometrów na zachód jest OKAparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...Komentarz
-
sprawdź http://www.geoportal.gov.pl
studiuje architekturę i sam często korzystam z tej stronki żeby wyciągać interesujące mnie działki pod projekty...większość zdjęć jest bardzo aktualna ale to też zależy od regionu polski...to nie są zdjęcia satelitarne tylko lotnicze...Ostatnio edytowany przez brzoza_tb; 8854.Komentarz
-
geoportal jest ok, tylko że darmowa część jest sprzed 2 lub 3 lat niestety, ale zdjęcia są faktycznie bardzo dokładne5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
no to chyba zbudujem sobię model smigłowca z odpowiednią aparaturą, albo ten, tego glajta z pierdzikółkiem zatrudnim...
dzieki wszystkim za rady,a jesli ktos ma jakies pomysły lub adresy www to bardzo proszę...
Komentarz
Komentarz