Witam!Kończe prace nad swoją stroną internetową ,czy ktoś z was orientuje się nad stroną prawną dodania muzyki na stronie.Czy powtarzalna sekwencja ze znanego utworu wymaga zgody autora?
Strona internetowa a muzyka
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
można zawsze samemu napisać...
Komentarz
-
-
Komentarz
-
jak jeden z przedpiszcow napisal.
To wkurza. :/
Co za debilna mania na wrzucanie muzyczek na strony www...
ja moze zboczony jestem, ale dla mnie do www uzywa sie przegladarki a nie przesluchiwarki... :/7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Komentarz
-
Mam nadzieje, że zrobisz jakiś przycisk od wyłączania tej muzyki. Brak takiego guzika zmusza mnie do jak najszybszego opuszczenia grającej stronyKomentarz
-
Zgadzam się. W słuchawkach / głośnikach mam w czasie pracy lub rozrywki przy komputerze to co chcę. A nie to co mi ktoś probuje narzucić / wmiksować.
Jak zaczyna grać i nie znajdę w ciągu 2 sekund guzika do wyłączenia muzyki (czyli musi być w miarę widoczny), to momentalnie wyłączam guzikiem zamykającym zakładkę z tą stroną, trudno.Komentarz
-
przy preloaderze na stronie powinien być guzik chcesz muzę na stronie tak/nieKomentarz
-
-
Popieram - najczęściej przy kompie słucham czegoś swojego, a muzyczki na stronach lekko mnie wkurzają.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A tak przy okazji - może zaproponować jaśnie nam panującym na CB umieszczenie jakiejś muzyczki? ;-))))))))))))))))))chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF
:rolleyes:Komentarz
-
Coś w tym stylu?
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
Odgrzewam stary temat, ale może coś w upodobaniach się zmieniło.
Czy ktoś może podać jakieś strony z muzą do stron www . Najlepiej w stosownym formacie. tzn chyba swf czy jakoś tam. Najlepiej darmową lub z łatą formą płatności np. jednorazową.Komentarz
-
http://www.jamendo.com/pl/ tu jest dużo darmowej muzyki, choć nie wiem jak z wykorzystaniem komercyjnym, musiałbyś się wczytać w te licencje.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ale ogólnie j.w. - muzyka na stronach to zło... Zwykle "master volume" mam ustawiony tak, głośność w winampie przy normalnym słuchaniu jest na ~20-30%. Nagłe pojawianie się trzy razy głośniejszych niepożądanych dźwięków skutkuje natychmiastowym zamknięciem ich źródła.
Komentarz
Komentarz