Czy forum może pomóc złodziejom sprzętu?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • drJolo
    Bywalec
    • 2007
    • 105

Czy forum może pomóc złodziejom sprzętu?

Tak sobie siedziałem i nie byłem zmęczony (wtedy tylko udaje mi się myśleć) i sobie wymóżdżyłem, że np złodzieje sprzętu mogą zaglądać na nasze forum w poszukiwaniu potencjalnych ofiar. Wielu forumowiczów i forumowiczek ma w stopkach wypisane swój inwentarz wart często sporo ponad 10 kpln, wielu ma napisane gdzie mieszka, gdzie fotografuje, gdzie i kiedy się umawia na plenery i spotkania. I przyszło mi do głowy, że to może być nie do końca bezpieczne...
    Co o tym myślicie?
  • Zielony
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2928

Była już o tym gadka. Tak to prawda.
    Mnie np. ktoś może skopać dupę w poniedziałek między 17-18 podczas meczu.
    Jeśli oczywiście da radę
    sigpic

Komentarz

• drJolo
      Bywalec
      • 2007
      • 105

A to przepraszam, nie potrafiłem wyszperać tego

Komentarz

• Zielony
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2928

Zamieszczone przez drJolo
        A to przepraszam, nie potrafiłem wyszperać tego
        Spoczes. Generalnie nie było chyba oddzielnego wątku na ten temat, tylko jakaś gadka przy okazji bicia piany z powodu stopek.
        sigpic

Komentarz

• Makudonarudo
          Początki nałogu
          • 2006
          • 381

też o tym myślałem
          Choć jak byliśmy na plenerku nocnym to nikt do nas nie podszedł
          To raczej my sialiśmy postrach W końcu 8 chłopa z ciężkimi statywami w rękach robi wrażenie

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Moze, ale to juz indywidualna decyzja zalezna od indywidualnego poziomu rozsadku kto ile informacji na swoj temat upublicznia.
            Lista sprzetu w stopce - przydatne dla przymierzajacych sie do danego sprzetu itp itd.
            Ale podawanie miejsca pracy/zamieszkania/samochodu/gdzie jezdzimy rowerami, gdzie chodzimy sami ze sprzetem, numerow telefonow komorkowych itp to juz troche bardziej ryzykowne. Plenery? Oby sie spotkac w bezpiecznym miejscu pojedynczo sie zbierajac a pozniej to juz kupy nikt nie ruszy.

Komentarz

• jarekA
              Początki nałogu
              • 2005
              • 326

Zamieszczone przez Vitez
              Moze, ale to juz indywidualna decyzja zalezna od indywidualnego poziomu rozsadku kto ile informacji na swoj temat upublicznia.
              Lista sprzetu w stopce - przydatne dla przymierzajacych sie do danego sprzetu itp itd.
              Ale podawanie miejsca pracy/zamieszkania/samochodu/gdzie jezdzimy rowerami, gdzie chodzimy sami ze sprzetem, numerow telefonow komorkowych itp to juz troche bardziej ryzykowne. Plenery? Oby sie spotkac w bezpiecznym miejscu pojedynczo sie zbierajac a pozniej to juz kupy nikt nie ruszy.
              Zgadzam się z tym. A reszta jest kwestją szczęścia i przypadku.
              chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Komentarz

Pracuję...