Windows, MacOS, Linux... inne?... Czego używacie?
Zwiń
X
-
-
Dzisiaj odbyło się WWDC'07 - myślałem, że może Apple wyda coś nowego - vel iMac w odświeżonej wersji - ale chyba przyjdzie nam na to poczekać. Za to pokazano nowego OSX'a - Leoparda - prawie w całej okazałości. Jest też Safari dla Windowsa - ale ta Beta która jest na sieci (www.apple.com/safari - jakby ktoś chciał ściągnąć) to nie działa chyba tak jak powinna - u mnie strasznie wolno ładuje pierwszą stronę - potem z kolei - kolejne - zaje... szybko. Czy lepsza od Mozilli? Zależy co kto lubi...
Wciąż czekam na Quad Core w średniobudżetowym Apple'u...5D mkII | 17-40 f4 | 24-70 f2.8 | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...Komentarz
-
Dziś była premiera
to jeszcze beta... finalna wersja ma być na jesieni z Leopardem.
U mnie zainstalował się i działa, niestety "wywala się" przy jakiejkolwiek operacji na zakładkach.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Potwierdzam, jest deeeeemonicznie szybka
Pozdrawiam, Tomek
Canon S-120PC IIKomentarz
-
Ja jestem zachwycony nowymi ficzerami Leoparda
...ale to Safari pod winde? Hmm nie wiem co o tym sadzic
Komentarz
-
-
Na poczatku zrobilam tak samo. Wlaczylam Safari i jakos nie przypadlo mi do gustu wiec zaczelam probowac innych przegladarek... po kilku tygodniach przeprosilam sie z Safari
Komentarz
-
Nawet tego nie siagaj
To jest wczesna beta i jest jak na razie malo funkcjinalna, niestabilna i malo kompatybilna. Testowalem na PC i po 3 minutach wylaczylem
Ja osobiscie na maku nie instalowalem choc ponoc w mare to dziala
Poczekam na finalna wersje (ale juz ta w leopardzie
)
Komentarz
-
-
Oczywiscie :> Safari rulez. Firefox na maku jest jakis porazkowy
Juz lepsze Camino jak ktos nie lubi Safari
Opery nie polecam bo wiadomo, ze opera ... (ircowcy wiedza co
)
Komentarz
-
Po pierwszym wlaczeniu safari wyglada tak skromnie... ale jak sobie dodasz bookmarksy itd to bedzie ok. Safari jest bardzo szybka.
Jedyne co mnie denerwuje to to ze nie moge zablokowac reklam.Komentarz
-
-
Dla mnie FF ma "killer feature" które się nazywa Google Browser Sync, darmowo i skutecznie synchronizuje mi zakładki pomiędzy kilkoma Firefoxami na kilku kompach i w porywach kilku systemach operacyjnych... i dlatego inne przeglądarki traktuję co najwyżej jako ciekawostkę...Pozdrawiam, Tomek
Canon S-120PC IIKomentarz
-
Dzieki sprobuje. Mam juz Stand i SafariBlock ale to rozmowa na inne forum
EOTKomentarz
-
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.plKomentarz
-
Komentarz