Projekt Fotograficzny (szkic... plan)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kreon
    Bywalec
    • 2006
    • 122

Projekt Fotograficzny (szkic... plan)

Witajcie.
    Poproszono mnie (po wstepnej rozmowie) o szkic (lub plan) dotyczacy projektu fotograficznego.
    Coz, projekt mam w glowie, mam rowniez ekipe ludzi, bylyby pieniadze i pomoc w zorganizowaniu wszystkiego (lacznie z wystawa i byc moze z ksiazka)... ale za cholere nie wiem jak to przelac na papier w profesjonalny sposob...?

A google nic trafnego nie wyrzuca Moze macie jakas podpowiedz (link bylby najlepszy)? Bylbym zobowiazany...
  • schabu
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1352

to ma być szkic kadrów, ustawień modelki...?
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• Kreon
      Bywalec
      • 2006
      • 122

Nie. Chodzi o to co, kto (kto jest za co odpowiedzialny), kiedy, jak (i ewentualnie ile, + ew. lista plac) rozpisane w datach itp. Niestety nie widzialem czegos takiego w swoim zyciu... O cos takiego zostalem poproszony aby zrobic, a w papierkach jestem zielony. Osoba ktora bedzie siedziec w papierach, tez nigdy czegos takiego nie robila. Coz, widac nie tylko w polsce jest biurokracja (a moze sie UK zarazilo od nas? )

Komentarz

• tmaciak
        Uzależniony
        • 2006
        • 610

No widzę, że project plan musisz zrobić

Ogólnie, to lista zadań, z zakresem dat trwania czasu zadania, czasem zadania i przydzielonymi zasobami. Często również należy wyróżnić sekwencyjność zadań (tj. zadania B nie można zacząć zanim nie zakończymy zadania A).

Angole są dobrzy w tym, muszę przyznać

Z darmowego softu do takich zadań to chyba Planner jest najlepszy...
        Pozdrawiam, Tomek
        Canon S-120PC II

Komentarz

• Kreon
          Bywalec
          • 2006
          • 122

Dzieki za link do progsa. A czy nie wiesz gdzie taki przykladowy "projekt plan" mozna by zobaczyc?

Komentarz

• tmaciak
            Uzależniony
            • 2006
            • 610

Fotograficznego nie bardzo... jeśli chodzi ogólne przykłady to na stronie Microsoft Project są niezłe szablony , aczkolwiek musiałbyś zaGooglać za jakimś viewerem lub ściągnąć triala.
            Pozdrawiam, Tomek
            Canon S-120PC II

Komentarz

Pracuję...