Unikać videostrady

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arek_O
    Początki nałogu
    • 2006
    • 294

Historii ciąg dalszy. Jeszcze w piątek dodzwoniłem się na 9393 i złożyłem kolejną reklamację. Trafiłem na jakąś rozsądną osobę, która solidaryzowała się ze mną w oburzeniu i miała jeszcze dzisiaj sprawę przekazać szefostwu. Chyba coś zrobiła, bo wieczorem zadzwonił telefon i stwierdzili, że na poniedziałek rano na 10 mogą przysłać do mnie technika. Trochę się zdziwiłem, bo po co u mnie w domu technik? Połączenie komputer - Livebox jest, Livebox sygnalizuje połączenie z internetem, więc problem raczej na centrali. Ale się zgodziłem.

Dzisiaj rano około 9 dzwonię, żeby się upewnić, że technik będzie. Pan na infolinii zdziwiony mówi, że technik nie miał być u mnie tylko na centrali, bo tam jest problem. No ale właśnie ma od niego informację, że moja centrala jest przeciążona i dlatego u mnie net nie działa. Mają ją odciążyć, albo przełączyć mnie na inną... Mam dzwonić dzisiaj wieczorem, albo jutro rano.

Arek
    http://optyczne.pl

Komentarz

• Skipper
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1112

moze zadziała... z DT trwało u mnie tydzien wiec cierpliwosci...

a skoro masz wolna chwile od neta to weź zesz wreszcie troche eLek na warsztat bo społeczeństwo czeka

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

Pracuję...