Identyfikatory i smycze - OSTATNIA tura - tylko 50 smyczy dostepne...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
maila nikt nie dostał,choć zastanawiam sie czemu
jak była ta awaria to formularz nie był dostępny i nikt nie mógł zamówić , tak wiec na 99% jesteś
jakby co to to bedzię lista kontrolna pod koniec tury.
Komentarz
-
Hello
No to zamawiam dwie sztuki id i jeszcze pięć zostanie do wzięcia. A smycz ... hmm, może uda się wygrać. Będzie estetyczniej.
P.S. tak w ogóle to pozdrawiam wszystkich jako nowy !!350D, parę słoików w spadku po Praktice BCSKomentarz
-
Komentarz
-
Chciałem tylko zmobilizować opieszałych i wszystko zepsułeś
Małe przejęzyczenie o 1 w nocy, chodziło mi o osiągnięcie limitu ...350D, parę słoików w spadku po Praktice BCSKomentarz
-
Wiesz... Ale jak bedzie wiecej jak 100 to maleja szanse na darmowe smycze
Mysle, ze wiele ponad setke nie bedzie. Radze sie niezdecydowanym szybko okreslic, gdyz na dzien dzisiejszy to ostatnia akcja na dluuugi czas.
Pytania "czy zamowilem?" i wszelkie inne prosze na PW. Beda szybciej zalatwione. A jeszcze lepiej uzbroic sie w cierpliwosc. Pewnie juz bylo wspominane, bedzie na koniec lista tych ktorzy zamowili, dluznikow i moze jeszcze jakas jedna
...Komentarz
-
no to wyrownalem do 100
jeszcze tylko przelew na konto i pozostanie oczekiwanie na ten upragniony kawalek plastiku
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.plKomentarz
-
Jupi
100 lat ,101 lat , niech żyje żyje nam
Kto dorobi "i jeden dzień dłużej?"
to ja w takim razie dołączam sie do pytania .
Zakładamy że ze lista już powstała , wszyscy dłużnicy juz dopłacili zobowiązania itd itp , formularz zablokowany . - i ile w taki wypadku w praktyce wygląda oczekiwanie na id ? (od momentu wystawienia zlecenia do momentu jak wszystkie idiki dotrą w ręce głównego zamawiającego)Komentarz
-
-
Teraz będziemy czekać jeden tydzień do zamknięcia, żeby wszyscy którzy zaspali jeszcze zdążyliZamieszczone przez Makudonarudoformularz zablokowany
.
Komentarz
-
i nastała złowroga cisza........
A chavez coś tak mnie zacytował że teraż wszyscy boją sie chyba zamawiać
formularzyk jak jest to działa . jak już go nie będzię to koniec zamawiania
Ja tak w ogóle podtrzymuje pomysł , że jak ktoś sie zrzeka darmowej smyczki to niech sie zgłosi , chyba że nie ma takich chętnych
ja potem przygotuje miejsce do wpisywania się.
Komentarz
-
Formularz oczywiście działa. Fakt... ostatnio nikt niczego nie zamówił.
Zamawiajcie ID!
To Ty napisałeś, że zablokowany :P
Komentarz
-
Setka osiągnięta, kilka dni już od tej chwili minęło, a zatem...
Postuluję ustalenie i oficjalne ogłoszenie daty zamknięcia listy chętnych + ewentualne upomnienia dla osób, które jeszcze nie wpłaciły.
To powinno podziałać na wahających się, a kto zaśpi, ten będzie musiał poczekać...
...tak jak część z nas swojego czasu ;-)Komentarz
-
Komentarz
Komentarz