Do takich zastosowan o jakich mowi autor watku mak jest lepszy i basta. Tutaj nie ma w ogole o czym dyskutowac. No ale jak ktos nie ma z makami doswiadczenia to raczej tego nie zrozumie. Ty szukasz swietego grala a my tu rozmawiamy o komputerze do zastosowan graficznych. Jesli PS to tylko mak. Po co sie meczyc?
który komputer wybrac?
Zwiń
X
-
-
Ja niczego nie szukam. Dyskutujesz sam ze sobąDo takich zastosowan o jakich mowi autor watku mak jest lepszy i basta. Tutaj nie ma w ogole o czym dyskutowac. No ale jak ktos nie ma z makami doswiadczenia to raczej tego nie zrozumie. Ty szukasz swietego grala a my tu rozmawiamy o komputerze do zastosowan graficznych. Jesli PS to tylko mak. Po co sie meczyc?
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Pytania do znawców komputerowców.
Posiadam płyte ASUS K8N4-E Deluxe i jedynie 512MB RAM. Chcę dołożyć przynajmniej dodatkowe 1GB RAMu.
Czy mając dwie kości 512MB i 1GB mogą wystąpić jakieś problemy w działaniu kompa? Czy lepiej jest mieć wszystkie kości takie same czyli np 3 x 512MB?5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
-
Moga byc rozne te kosci.
Problem natomiast moze wyniknac z niekompatybilnosci ramu z plyta przy czym da sie go wyeliminowac upgradem biosu.http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Komentarz
-
-
A ja też się podepne pod wątek, ponieważ trzeba będzie za niedługo zmienić komp (obecny się już sypie) złożyłem taki komplet:
- Intel Core 2 Duo E6420 2,13 Gb LGA775 BOX
- Abit AB9 PRO Intel P965 LGA775 (PCIE/DZW/LAN/SATA/RAID/DDR2)
- Patriot 2GB (2x1GB) DDR2-800 LLK (Lowered Latency Kit) Dual Channel EP (Extreme Performance)
- Seagate Barracuda 320GB SATA2 (ST3320620AS) NCQ
- Galaxy GeForce 7900GS 256MB DDR3/256bit PCI-Express (1,2ns) (Cooler Master)
- Pioneer DVR-112D
- Alps 1.44 MB czarny
- Be Quiet! Straight Power BQT E5 Dual Rail - 500W
- CoolerMaster Mistique RC631 Czarny z Oknem
Doradzcie czy jest ok, ewentualnie co można by zmienić jednocześnie nie podnosząc za bardzo ceny całości (3300zł)... Z góry dzięki za pomoc komputerowcy-canonowcy...
Edit. A może dało by się na czymś zaoszczędzić??
Edit 2 i 3. Mała zmiana sprzętu po kosultacjach...Ostatnio edytowany przez czajna; 1760.Komentarz
Komentarz