KLUB CANONA

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Merde
    Grzeczny i układny podpis
    • 2008
    • 7756

Zamieszczone przez Mellan
    Dokładnie. Canon-board to taki klub. Hazan powinien pomyśleć na legitymacjami dla "chcących coś mieć" i kasować za legitymacje (pomysł na dofinansowywanie forum)
    To smycze i kubki wam już nie wystarczą?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• Kolekcjoner
      Obertroll
      • 2006
      • 18793

Zamieszczone przez Frugo
      ale niech ktoś ruszy dupsko w tym kierunku
      No to do roboty :-P.
      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
      Kapitan Wagner

Komentarz

• Mellan
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1851

Zamieszczone przez Kolekcjoner
        No to do roboty :-P.
        Przemyslalem sprawe i doszedlem do wniosku, ze moge sie tym zajac. :-D
        Poczawszy od listopada bede juz dostepny w kraju i bede mial sporo czasu na przygotowanie i zajecie sie tym pomyslem. Mysle, ze warto.
        Mam za soba rozne doswiadczenia w pracy spolecznej i organizacyjnej. W latach 89-90 dzialalem w zwiazkach zawodowych. Bylem czlonkiem komietu organizacyjnego regionu 'Pobrzeze', a potem v-ce przew. komisji zakladowej i czlonkiem KK pracownikow 'Ruchu'. Z funkcji tych odszedlem na wlasna prosbe w zwiazku ze sprawami rodzinnymi.
        W latach 93-96 bylem dyrektorem osrodka medytacyjnego w Szczecinie (spolecznie). Wielokrotnie organizowalem warsztaty dla czlonkow i sympatykow osrodka z kraju i zagranicy. Organizowalem tez otwarte prelekcje i wyklady nauczycieli medytacji w miejscach publicznych, m.in. w zamku ksiazat pomorskich w Szczecinie. Wiazalo sie to z organizowaniem reklamy w mediach (wywiady i anonse radiowe, plakatowanie, mailing).
        Mam znajomego prawnika i moge skonsultowac z nim aspekty prawne i forme w jakiej klub moglby dzialac. Bede sie z nim widzial na poczatku listopada.
        Jesli dostane 'zielone swiatlo' z forum, moge zajac sie ta inicjatywa
        Co o tym sadzicie?
        p.s. przepraszam za brak polskich fontow (pisze z pracy)
        C-F-K - forever

Komentarz

• dazz

Fajnie gdyby bylo cos takiego, a la Klub Nikona, który sposnoruje najlepszych fotografow, pokazuje się w gazetach (wczoraj bodajże wpadł mi przypadkiem numer Foto Video i z przyjemnością obejrzałem tam znajomych, którzy używają NIkona). Tylko plz przy wspołpracy z Canonem, a nie jakies sorry ale denne prywatne forum jakich tysiące.
          Ostatnio edytowany przez Gość; 2635.

Komentarz

• adikPL
            Początki nałogu
            • 2008
            • 349

Mellan, brzmisz jak najbardziej poważnie, więc i działania będą pewnie konkretne Jeśli byłaby konieczność załatwienia-pomocy w czymś w regione śląska-zagłębia to służę (pewnie kilku znajomych z Canonami też, by się do tego dołączylo).
            www.adriankordas.blogspot.com
            -------------------------------
            sigpic

Komentarz

• Sergiusz
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 2708

Ja chętnie tez bym się podłączył. Mam jako takie doświadczenie w organizacji różnych czasem dziwnych przedsięwzięć przez ostatnie kilkanaście lat jak również trochę znajomości, które może by pomogły ruszyć sprawę z miejsca. Do tego od ponad pół roku robię coś na zasadzie klubu tyle,że w szerszym to znaczy nie ograniczającym się do jednej marki zasięgu. Jak by co służę pomocą.
              Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• newsmen
                • 2009
                • 10

ciesze sie ze odzew tym razem moze mieć praktyczne skutki
                mnie osobiscie zmotywował autobus nikona ze szkoleniem..niby nic a fajnie....po drugie sporo nas CB wiec siła mozliwości....
                ja też chetnie wespre działania na wschodzie-lubelskie&company

miałem tez propozycje aby spotkać sie nieformalnie na targach fotopolis...ale jak mellan zajmie sie tym po powrocie to chyba przełożymy....
                Fotografia necesse est ....

www.newsmen.digart.pl

Komentarz

• preinwher
                  Początki nałogu
                  • 2008
                  • 458

Jeżeli zajdzie taka potrzeba można liczyć na moją pomoc, województwo małopolskie. Jesteśmy sąsiadami z forumowiczem "Kolekcjoner", On zapewne również pomocy nie odmówi

http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18793

Zamieszczone przez preinwher
                    Jeżeli zajdzie taka potrzeba można liczyć na moją pomoc, województwo małopolskie. Jesteśmy sąsiadami z forumowiczem "Kolekcjoner", On zapewne również pomocy nie odmówi
                    Nie odmówi :.
                    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                    Kapitan Wagner

Komentarz

• rycerz
                      Bywalec
                      • 2008
                      • 227

można by podzielic kraj na regiony i w każdym regionie utworzyc centrum dowodzenia łatwiej sie skupiac i spotykac w regionalnych ośrodkach niż na przykład wszyscy mieliby jechac do Warszawki...taki luźny pomysł
                      nx100

Komentarz

• Alde
                        Początki nałogu
                        • 2008
                        • 360

... Jesli dostane 'zielone swiatlo' z forum, moge zajac sie ta inicjatywa
                        Co o tym sadzicie?
                        Jestem za ... ale na początek może w jakiej formie to zrobić ... może stowarzyszenie to daje pewne uniezależnienie i poważnej wygląda ... no najlepiej by było założyć związek wyznaniowy .. he he

Komentarz

• Mellan
                          Pełne uzależnienie
                          • 2007
                          • 1851

Dziękuję za poparcie! Oczywiście nie wyobrażam sobie tej inicjatywy bez wsparcia ze strony administracji forum. Mam zamiar wystosować e-mail intencyjny do Hazana, w którym określiłbym swoje wyobrażenia na temat sposobu działania takiego klubu w oparciu o forum i chętnych do współuczestnictwa w projekcie.
                          C-F-K - forever

Komentarz

• pawlack
                            Coś już napisał
                            • 2009
                            • 76

Fajny pomysł ,przyłączam się :P

Komentarz

• Sergiusz
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 2708

Dziękuję za poparcie! Oczywiście nie wyobrażam sobie tej inicjatywy bez wsparcia ze strony administracji forum. Mam zamiar wystosować e-mail intencyjny do Hazana, w którym określiłbym swoje wyobrażenia na temat sposobu działania takiego klubu w oparciu o forum i chętnych do współuczestnictwa w projekcie.
                              Coś mi się zdaje, że chcąc używać w nazwie słowo Canon, posługiwać się logo itd. to poza administracją list intencyjny będziesz musiał skierować w całkiem innym kierunku.
                              Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• Kolekcjoner
                                Obertroll
                                • 2006
                                • 18793

To jest jedno ale to o czym pisze Sergiusz jest chyba nieodzowne. Zresztą mogę się zapytać gdzie trzeba .
                                Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...