KLUB CANONA
Zwiń
X
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Przemyslalem sprawe i doszedlem do wniosku, ze moge sie tym zajac. :-D
Poczawszy od listopada bede juz dostepny w kraju i bede mial sporo czasu na przygotowanie i zajecie sie tym pomyslem. Mysle, ze warto.
Mam za soba rozne doswiadczenia w pracy spolecznej i organizacyjnej. W latach 89-90 dzialalem w zwiazkach zawodowych. Bylem czlonkiem komietu organizacyjnego regionu 'Pobrzeze', a potem v-ce przew. komisji zakladowej i czlonkiem KK pracownikow 'Ruchu'. Z funkcji tych odszedlem na wlasna prosbe w zwiazku ze sprawami rodzinnymi.
W latach 93-96 bylem dyrektorem osrodka medytacyjnego w Szczecinie (spolecznie). Wielokrotnie organizowalem warsztaty dla czlonkow i sympatykow osrodka z kraju i zagranicy. Organizowalem tez otwarte prelekcje i wyklady nauczycieli medytacji w miejscach publicznych, m.in. w zamku ksiazat pomorskich w Szczecinie. Wiazalo sie to z organizowaniem reklamy w mediach (wywiady i anonse radiowe, plakatowanie, mailing).
Mam znajomego prawnika i moge skonsultowac z nim aspekty prawne i forme w jakiej klub moglby dzialac. Bede sie z nim widzial na poczatku listopada.
Jesli dostane 'zielone swiatlo' z forum, moge zajac sie ta inicjatywa 
Co o tym sadzicie?
p.s. przepraszam za brak polskich fontow (pisze z pracy)C-F-K - foreverKomentarz
-
Fajnie gdyby bylo cos takiego, a la Klub Nikona, który sposnoruje najlepszych fotografow, pokazuje się w gazetach (wczoraj bodajże wpadł mi przypadkiem numer Foto Video i z przyjemnością obejrzałem tam znajomych, którzy używają NIkona). Tylko plz przy wspołpracy z Canonem, a nie jakies sorry ale denne prywatne forum jakich tysiące.Ostatnio edytowany przez Gość; 2635.Komentarz
-
Mellan, brzmisz jak najbardziej poważnie, więc i działania będą pewnie konkretne
Jeśli byłaby konieczność załatwienia-pomocy w czymś w regione śląska-zagłębia to służę (pewnie kilku znajomych z Canonami też, by się do tego dołączylo).
Komentarz
-
Ja chętnie tez bym się podłączył. Mam jako takie doświadczenie w organizacji różnych czasem dziwnych przedsięwzięć przez ostatnie kilkanaście lat jak również trochę znajomości, które może by pomogły ruszyć sprawę z miejsca. Do tego od ponad pół roku robię coś na zasadzie klubu tyle,że w szerszym to znaczy nie ograniczającym się do jednej marki zasięgu. Jak by co służę pomocą.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-

ciesze sie ze odzew tym razem moze mieć praktyczne skutki
mnie osobiscie zmotywował autobus nikona ze szkoleniem..niby nic a fajnie....po drugie sporo nas CB wiec siła mozliwości....
ja też chetnie wespre działania na wschodzie-lubelskie&company
miałem tez propozycje aby spotkać sie nieformalnie na targach fotopolis...ale jak mellan zajmie sie tym po powrocie to chyba przełożymy....Komentarz
-
Jeżeli zajdzie taka potrzeba można liczyć na moją pomoc, województwo małopolskie. Jesteśmy sąsiadami z forumowiczem "Kolekcjoner", On zapewne również pomocy nie odmówi
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
można by podzielic kraj na regiony i w każdym regionie utworzyc centrum dowodzenia
łatwiej sie skupiac i spotykac w regionalnych ośrodkach niż na przykład wszyscy mieliby jechac do Warszawki...taki luźny pomysł
nx100Komentarz
-
Jestem za ... ale na początek może w jakiej formie to zrobić ... może stowarzyszenie to daje pewne uniezależnienie i poważnej wygląda ... no najlepiej by było założyć związek wyznaniowy .. he he
Komentarz
-
Dziękuję za poparcie! Oczywiście nie wyobrażam sobie tej inicjatywy bez wsparcia ze strony administracji forum. Mam zamiar wystosować e-mail intencyjny do Hazana, w którym określiłbym swoje wyobrażenia na temat sposobu działania takiego klubu w oparciu o forum i chętnych do współuczestnictwa w projekcie.
C-F-K - foreverKomentarz
-
-
Coś mi się zdaje, że chcąc używać w nazwie słowo Canon, posługiwać się logo itd. to poza administracją list intencyjny będziesz musiał skierować w całkiem innym kierunku.Dziękuję za poparcie! Oczywiście nie wyobrażam sobie tej inicjatywy bez wsparcia ze strony administracji forum. Mam zamiar wystosować e-mail intencyjny do Hazana, w którym określiłbym swoje wyobrażenia na temat sposobu działania takiego klubu w oparciu o forum i chętnych do współuczestnictwa w projekcie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
To jest jedno ale to o czym pisze Sergiusz jest chyba nieodzowne. Zresztą mogę się zapytać gdzie trzebaDziękuję za poparcie! Oczywiście nie wyobrażam sobie tej inicjatywy bez wsparcia ze strony administracji forum. Mam zamiar wystosować e-mail intencyjny do Hazana, w którym określiłbym swoje wyobrażenia na temat sposobu działania takiego klubu w oparciu o forum i chętnych do współuczestnictwa w projekcie.

.
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz