Za namową Jurka, szybki plebiscyt popularności przeglądarek. Coś zgubiłem?
Plebiscyt przeglądarek
Zwiń
X
-
-
Re: Plebiscyt przeglądarek
OK, ale gdzie?Zamieszczone przez Tomasz GolinskiZa namową Jurka, szybki plebiscyt popularności przeglądarek. Coś zgubiłem? -
-
-
moznaby druga ankiete na OS, ale wynik bylby tragicznie oczywisty... zreszta, czy dzielic na debian, fedora, redhat itd?
taka ankieta chyba bez sensu by byla... 3 glosy linux, 100 windows
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
"Don't forget about..." ...jeden MacUserZamieszczone przez Tomasz Golinskitaka ankieta chyba bez sensu by byla... 3 glosy linux, 100 windows
Komentarz
-
chyba nawet juz ze dwoch bylo... linuxa tez zanizylem. no, i ty moglbys dac pol glosu na sunos. (ja mialem tez jeden post z suna, pod lynxem, zeby zobaczyc jakie ikonki wyskocza...)30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
Komentarz
-
Hmm.. troszke sie mylisz. Engine renderujący jest ten sam, natomiast cała reszta nie. To tak jak MSHTML.DLL w Windows
Komentarz
-
Nie wnikam w engine, najprostszym dowodem na to ze sa to prawie ze wspolne produkty jest to ze strona domowa Firefoxa znajduje sie na mozilla.org :P a poza tym nazwe w pasku u gory mam "Mozilla Firefox" a nie "Firefox" :PZamieszczone przez muflonHmm.. troszke sie mylisz. Engine renderujący jest ten sam, natomiast cała reszta nie. To tak jak MSHTML.DLL w Windows
To tak jakbys mowil ze Golf to nie to samo co Volkswagen mimo ze pelna nazwe ma Volkswagen Golf
Komentarz
-
Właśnie udowodniłeś, że MS Word to to samo co MS AccessZamieszczone przez VitezNie wnikam w engine, najprostszym dowodem na to ze sa to prawie ze wspolne produkty jest to ze strona domowa Firefoxa znajduje sie na mozilla.org :P a poza tym nazwe w pasku u gory mam "Mozilla Firefox" a nie "Firefox" :P
Będę uparty: nie, to nie jest to samo. To zalezność trochę jak 2003 Server i Home - jądro to samo, ale "otoczka" i zastosowanie nieco inne. Założeniem Mozilli jest bycie "all in one". Firefox/Thunderbird (BTW. właśnie wyszła finalna 1.0) są mniejsze/szybsze/nakierowane na konkretną rzecz. I nie jest to wcale wycięcie z Mozilli niepotrzebnych fragmentów kodu
Komentarz
-
Ale tylko anglojęzycznaZamieszczone przez muflonBTW. właśnie wyszła finalna 1.0
Komentarz
-
OK, dorzucilem swoj glos na Firefoxa w plebiscycie. Rzadko bo rzadko ale czasem jeszcze korzystam z Safari...Komentarz
-
Oczywiscie, ze brakuje!
brakuje lynxa, linksa i w3m'a
- przynajmniej lynx zasluguje na wlasna kategorie. A co do MacOS'a uzywalem chwile X i 9, ale pozbylem sie zarowno ibooka jak i powerbooka - dzieki temu mam teraz D60
jak sie uda, w przyszlym roku czeka mnie wreszcie przesiadka.. Poki co PieCyk i PLD Linux
Martin GorczakowskiKomentarz
-
Microsoft to nazwa firmy. Mozilla to nazwa produktu. Widzisz roznice?Zamieszczone przez muflonWłaśnie udowodniłeś, że MS Word to to samo co MS Access
Komentarz
Komentarz