Czy duża ilość postów świadczy o niskiej inteligencji?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Chłopaki skończcie to. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak fatalną opinię wyrabia sobie postronny czytelnik o autorach takich wynurzeń.
    Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• rolaj
      Uzależniony
      • 2006
      • 584

Zamieszczone przez Kolekcjoner
      Chłopaki skończcie to. Nawet nie zdjecie sobie sprawy jak fatalną opinię wyrabia sobie postronny czytelnik o autorach takich wynurzeń.
      Się nieśmiało przyłączam do prośby......

Komentarz

• Tomasz Golinski
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 8623

Ciekawe czy ten wątek spowoduje wzrost sprzedaży jego książki
        30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
        Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• nastier
          Uzależniony
          • 2005
          • 686

z ksiazka moze byc roznie, ale zdjecia muflona na pewno stana sie jeszcze wiekszymi gniotami

fotoblog

Komentarz

• snow
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1145

Zamieszczone przez nastier
            ale zdjecia muflona na pewno stana sie jeszcze wiekszymi gniotami
            A to mogą być jeszcze wiekszymi?

Komentarz

• Skipper
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1112

Zamieszczone przez snow
              A to mogą być jeszcze wiekszymi?
              moga jeszcze mu sporo do mnie brakuje

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• air2air.net
                Dopiero zaczyna
                • 2007
                • 21

Zamieszczone przez Krzychu
                BTW: Zapomniałeś napisać jak marne zdjęcia robię
                Ale po co?
                Mnie wystarczy od czasu do czasu przekonac sie, czy konstruktywna krytyka z mojej strony na cos sie zda, czy nawet nie musze probowac, bo za samo nazwisko zostane ukamieniowany
                Ale ja to w sumie mam w nosie.

Tak przy tej okazji przypomnial mi sie film - Midnight Express.
                W oddziale wieziennym dla czubkow glowny bohater nagle wybudza sie z transu i tam gdzie wszyscy spacerowali w koleczko w jedna strone, postanawia isc pod prad. I co sie stalo? Malo go nie zatlukli. Tylko dlatego, ze smial naruszyc mechanizm, ktory tak dobrze w ich oczach funkcjonuje. Dlatego, ze smial zaklocic jego prace.

Chyba nikt oprocz mnie konstruktywnie nie wypowiedzial sie na temat dlaczego tak, a nie inaczej. Dlaczego uwaza, ze ja nie mam racji...
                Ja napisalem, ze IMHO tak jest be i dlaczego. Podobnie z nawiedzonym okupowaniem forow.
                I co? I jak zwykle nic Ech Chyba po to wlasnie sa te fora...

Mnie to nawet zaczyna bawic. Taka wscieklosc w oczach (klawiaturach) niektorych
                Ostatnio edytowany przez air2air.net; 9428.
                Mariusz Adamski
                http://album.air2air.net
                http://air2air.net

"It's hard to soar with eagles when you're surrounded by turkeys"

Komentarz

• Kubaman
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 4709

tak właśnie robią internetowi gówniarze - pobawić się próbując podenerwować innych, opluć, zniesławić, obrazić, poddać w wątpliwość ich umiejętności, forumowy status itp. itd, etc. Stąd szukanie wątków pod prąd, na przykład idiotyzmy z pozwiązywaniem ilości postów z brakiem wiedzy lub z brakiem inteligencji (itd. etc.). Podobnie puste musi być przekonanie, że oto ten wiedzący zstąpił do nas z nieba i daje dobre rady, idąc pod prąd bezmózgim nawiedzonym okupującym nasze forum, z których to forum się rzekomo składa. A jego numer czterdzieści i cztery*

(* wstaw nicka odpowiedniego internetowego specjalisty, filozofa, wieszcza)
                  www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• drJolo
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 105

Zamieszczone przez air2air.net
                    Ja napisalem, ze IMHO tak jest be i dlaczego. Podobnie z nawiedzonym okupowaniem forow.
                    I co? I jak zwykle nic Ech
                    No nie do końca nic TWA zawsze będą na forach, polecam artykulik o wirtualnych grupach społecznych http://www.obiektywni.pl/czytelnia/artykul-311-0.php , a ludziska zawsze będą szukali podobnych sobie, wiadomo nie od dziś że w kupie raźniej
                    Wracając natomiast do tematu wątku, to przesiadywanie na różnorakich forach to pewnie jakiś sposób na spędzanie czasu, coś jak pogaduszki w kafejkach. W Gliwicach krąży stare powiedzonko, że jak dwóch studenciaków z polibudy o czymś rozmawia dłużej niż kilka chwil, to na pewno są to komputery albo laski. Tutaj rolę komputerów przejęły aparaty, bo taki też temat forum Wg siedmiu poziomów fotografów jesteśmy na najniższym poziomie onanisty sprzętowego, o czym też świadczy 98% postów, dlatego tematyka zdjęć na forum użytkowników canona była, jest i będzie traktowana marginalnie.
                    Tutaj dyskutujemy głównie o ostrości szkieł, i ich 'plastyce', którą każdy pojmuje inaczej, o dynamice matryc, szybkości i trafności autofokusa i temu podobnych dupsach. A drążąc dalej temat poziomu fotografii jako takiej, to wydaje mi się że przede wszystkim należy zadać sobie pytanie: po co robię zdjęcia? Żeby pokazać na wystawie, pokazać znajomym, pokazać na forum, sprzedać, czy może dla siebie. Bo jeśli dla innych, to raczej nie robię zdjęć takich jakie chcę, tylko takie, które powodują określone reakcje u innych. Czyli są półśrodkiem i można je np porównać do pieniędzy, choć jest wiele osób, dla których pieniądze są celem samym w sobie, ale to już zupełnie inna bajka 8)

No, czas do domu...

Komentarz

• air2air.net
                      Dopiero zaczyna
                      • 2007
                      • 21

Serdecznie dziekuje drJolo za post na poziomie.
                      Uff... Wrocila mi wiara w ludzi...
                      Mariusz Adamski
                      http://album.air2air.net
                      http://air2air.net

"It's hard to soar with eagles when you're surrounded by turkeys"

Komentarz

• MacGyver
                        Cenzor
                        • 2006
                        • 7043

O w mordę, ale fajny wątek o niczym :-D
                        Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Tomasz Golinski
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 8623

Mam inne pytanie, trochę dualne do tematycznego: czy jak air2air.net pisze coraz więcej, to również ubywa mu inteligencji?
                          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                          Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• 777
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 536

no pewnie tak
                            ja tam uwazam ze watek o niczym tz jest jakis gosc ktory chce wmówić innym ze zdjecia muflona ktore sie 99% ludzi podobaja sa do d i wogole
                            nie wiem czemu ma to sluzyc
                            rozumiem ze trzeba szanowac kogos opinie ale ten watek schodzi na zla droge
                            6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Komentarz

• Kolekcjoner
                              Obertroll
                              • 2006
                              • 18793

Zamieszczone przez drJolo
                              No nie do końca nic [....]
                              No nadzwyczaj rozsądnie ..... tyle, że wszystko to jakby wiemy . I nie za bardzo jest co dalej rozstrząsać.

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                              Mam inne pytanie, trochę dualne do tematycznego: czy jak air2air.net pisze coraz więcej, to również ubywa mu inteligencji?
                              Tomku ten problem jest nawet poważniejszy . Ubywanie jak wiadomo powszechnie ma swoje granice ............ hmmm.... Czy to, że piszę ten post świadczy, że już się do tej granicy zbliżam czy może jestem już po drugiej stronie ....?
                              Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.
                              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                              Kapitan Wagner

Komentarz

• kami74
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1492

No tak wakacje są. Jak nie ma powaznych spraw to trzeba pierdoły odgrzebywać. to sie sezon ogórkowy zwie czy jakoś
                                5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                                MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

Pracuję...