i mamy WPF 2007 :)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
jak co roku nie obejrzę tych zdjęć, znając życie znowu będzie tylko ludzka tragedia i wojna
Komentarz
-
A to ma jakieś znaczenie w tym wypadku
?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
kurde - nie moge znalesc mojej foty
Komentarz
-
Hmmm... 1. miejsce w kategorii "sports action" to dla mnie jakaś pomyłka. Ciekawe jako plakat zawodów okręgowych lub przydatne jako zdjęcie stockowe, ale... pierwsze miejsce WPF?? Nie czuję tego, przyznaję się bez bicia :SKomentarz
-
-
Komentarz
-
dlatego za rok wysylam fote - wtedy sie dostaje album z fotami hehe
a mi miedzy innymi sie to podoba:
Komentarz
-
> Kolekcjoner
>A to ma jakieś znaczenie w tym wypadku?
Pytasz, bo lubisz mieszac, czy pochwaliles sie ze czytac nie umiesz ze zrozumieniem?
Maly hint, bo zapewne nie dojdziesz: przeczytaj pierwszy post watku. Dla mnie EOT.Komentarz
-
Już dawno nie widziałem tak słabego zdjęcia, wygrywającego jakiś prestiżowy konkurs.Komentarz
-
No cóż pyta się chyba po to żeby się dowiedzieć
. A to już od kultury odpowiadającego zależy jakiego typu odpowiedź otrzyma pytający.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz