Jak powstaja obiektywy Canona
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
przeciez podpisane jest ze taiwan wiec ...
tak czy inaczej nie chcial bym tego widziec, w sumie jesli on kosztuje 149pln, zrodlowo pewnie 20-40% tej ceny to oni musza go w calosci z jednego kawalka plastiku odlewac w dwie minuty potem napisa canon i w swiat
Komentarz
-
-
-
Przyjrzyj się dokładnie ma jakiś czepek założony (niebieski) widać to w 2 min i 2 sek. filmu, tylko ma go tak założonego jak miały swego czasu (PRL) panie w sklepach spożywczych taką niby wstążeczke na włosach
Moim zdaniem lekka profanacja, chociaż widać że zawsze sprawdza soczewki po założeniu ich do obiektywu. Rozwaliło mnie jak się sprawdza prążki - wygląda to jak nieudany fotomontaż z filmów z lat 50
Ostatnio edytowany przez Nicram; 2285.jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
Eeee tam przeżywacie. Być może filmik był kręcony 'osobno' dla potrzeb tej prezentacji a nie podczas 'taśmowej' produkcji. Swoją drogą ktoś natknął się na włos w obiektywie kiedykolwiek??? To po co ta panika? Nie bójcie się. Na pewno mają tam 'sterylne' warunki. Czipsów przy tym nie zajadają więc już jest OK.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Niezle, choc powiem szczerze ze sie rozczarowalem, myslalem ze bedzie o seryjnych obiektywach, np kitach
co do tych wlosow to nie wiem czy sie przygladneliscie ale miala takie grube i czarne ze ciezko przegapic
(azjatki mmmmm...). Jedno mnie zastanawia, o ile w fabrykach prezerwatyw "na tasmie" z wiadomych przyczyn pracuja kobiety, to ciekawi czemu przy skladaniu lensow tez...
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX IIKomentarz
-
Jak powstają obiektywy Canona
Może niekoniecznie Canona, ale warto zobaczyć.Ostatnio edytowany przez RaV22; 823.
Życie jest jak gulasz. Nigdy nie wiesz na co trafisz.Komentarz
-
-
-
Komentarz
Komentarz