jaki aparat daje radę przy - 40 st. C ??

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • muflon
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 6763

Wątek "aparaty i mróz" to gdzie indziej

A jeśli chodzi o obsługę aparatu w rękawiczkach, to jedynki są genialne, dzięki układowi kontrolek zaprojektowanemu pod hasłem "wszystko przestawiamy dwoma rękamy" . Zdarzało mi się już godzinami wystawać z aparatem w grubych, zimowych rękawicach (takich "narciarskich") i nie miałem żadnego problemu z obsługą (a kręcę dość sporo - Av<->Tv, ISO, i obydwa kółka w użyciu). Jedynie do zmiany karty wygodniej jest zdjąć, choć przy odrobinie wprawy da się i w.
    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• thorin
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1990

a ja sobie wertuje wlasnie stary numer nationala polskie wydanie numer 3 z grudnia 1999 jest tam caly artykul o tzw. "Warsztacie czarodziejow" czyli grupie fotografikow chemikow i konstuktorow ktorych przerobki aparatow pozwalaly na zabieranie aparatow na dno oceanu, robienie zdjec z uzyciem lamp stroboskopowych na poczatku XX wieku, mysle ze majac takie zaplecze jak national geographic, nie ma wyprawy i miejsca na kuli ziemskiej ktorego nie daloby sie wyeksplorowac ( chyba )

Komentarz

• Teo
        Początki nałogu
        • 2004
        • 474

może wzięli na Biegun Hassela ? Skoro dał radę na Księżycu (o ile plotki o mistyfikacji i zdjęciach w studio to bujda ) to Biegun wydaje się pestką

Komentarz

• sniper88
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1156

Zamieszczone przez Teo
          akumulatory wysiadają w kilka chwil...
          Gdyby to bylo lato, to mozna by uzyc baterii slonecznych (w koncu slonce jest 20-24h/dobe), ale w zimie to nie wiem
          WWW | 500px | IG
          Semper in altum

Komentarz

• canis_lupus
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1252

Zamieszczone przez sniper88
            Gdyby to bylo lato, to mozna by uzyc baterii slonecznych (w koncu slonce jest 20-24h/dobe), ale w zimie to nie wiem
            w simie też mozna, niby czemu nie?!
            "I love You Cię" Różyczko...
            Galeria ,
            Druga galeria,

Komentarz

• quail
              Początki nałogu
              • 2008
              • 400

Zamieszczone przez canis_lupus
              w simie też mozna, niby czemu nie?!
              bo tam jest noc polarna...