hack galerii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Oakhallow
    Początki nałogu
    • 2005
    • 258

Ech, postawiłem wszystko od nowa i znowu podobna historia. Tym razem mniej subtelnie. Usunąłem wszystkie mg2 z serwera i zostałem bez galerii.
    No i teraz zastanawiam się czy to kwestia dziurawej aplikacji mg2 (notabene wystarczy spojrzeć na oficjalne forum skryptu, żeby zobaczyć, że twórca nie bardzo radzi sobie z wszelkimi zabezpieczeniami, co drugi post to linki erotyczne), czy też kwestia zabezpieczeń serwera (nazwa.pl zarzeka się, że to wina skryptu, ale znowuż ja nie ufam im jak psom) i na innym serwerze nie będzie takich wpadek??
    W sumie pytanie do innych użytkowników tego skryptu, czy mieliście problemy z włamaniami i podstawianiem różnych niefajnych rzeczy?

Oakhallow

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez Oakhallow
      W sumie pytanie do innych użytkowników tego skryptu, czy mieliście problemy z włamaniami i podstawianiem różnych niefajnych rzeczy?
      A moze wydasz pare zl mies na hostowana, gotowa ale dostosowywalna galerie i niech sie inni tym przejmuja? Kolejne kilka przyczyn wrzodow mniej z zycia 8) .

Komentarz

• Oakhallow
        Początki nałogu
        • 2005
        • 258

Czy masz na myśli coś konkretnego, poza Pbase, które od razu przyszło mi do głowy.

Oakhallow

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez Oakhallow
          Czy masz na myśli coś konkretnego, poza Pbase, które od razu przyszło mi do głowy.
          Mi tam akurat pbase pasuje, ale wybor w sieci jest spory.
          Na forum bylo omawiane np tu:
          http://canon-board.info/showthread.php?t=16447
          http://canon-board.info/showthread.php?t=14414

I pewnie jeszcze troche w googlu

Komentarz

• SimOn!
            Początki nałogu
            • 2005
            • 371

Na na mg2 jade od dluzszego czasu. Zero takich akcji jak opisujesz. Galeria jest na serwerze mojego IPS ( lokalna siec osiedlowa).
            podpis...

Komentarz

Pracuję...